Σύσφιξη με υπερήχους (Ultherapy)

Βελτιώστε την εμφάνιση και την ψυχολογία σας αποκτώντας νεανική όψη, με τη μέθοδο σύσφιξης με υπέρηχους Ultherapy.

Ultherapy: Μη επεμβατικό lifting με υπερήχους

Το πέρασμα το χρόνου, εκτός από τις ρυτίδες που αναπόφευκτα φέρνει, μειώνει και το κολλαγόνο στο πρόσωπό μας. Το πολύτιμο αυτό συστατικό του οργανισμού μας που χαρίζει σφριγηλότητα και ελαστικότητα στην επιδερμίδα και δείχνει νεότερη την εμφάνισή μας.

Καθώς όμως μεγαλώνουμε, το κολλαγόνο μειώνεται σταδιακά με αποτέλεσμα το πρόσωπο να χαλαρώνει και να χάνει τον όγκο του. Μέχρι πρότινος η λύση για ολική επαναφορά του προσώπου ήταν το lifting.

Σήμερα όμως υπάρχουν μη επεμβατικές θεραπείες που μπορούν να καθυστερήσουν την ανάγκη για επέμβαση. Tο Ultherapy μια μη επεμβατική θεραπεία με υπέρηχους είναι μία από αυτές. Με τη βοήθεια των υπερήχων που χρησιμοποιεί ενεργοποιεί τους ινοβλάστες να παράγουν νέο κολλαγόνο με ασφαλή τρόπο. Είναι μια θεραπεία ιδιαίτερα αγαπητή και στους άνδρες, λόγω του φυσικού αποτελέσματος που προσφέρει και του σύντομου χρόνου που χρειάζεται.

Σύσφιξη με υπερήχους (Ultherapy)

Βελτιώστε την εμφάνιση και την ψυχολογία σας αποκτώντας νεανική όψη.

Πως λειτουργεί;

Το Ultherapy διοχετεύει εστιασμένη ενέργεια μέσα από τους υπερήχους στους μαλακούς ιστούς κάτω από την επιφάνεια του δέρματος. Διαπερνώντας τα εξωτερικά στρώματα του δέρματος στοχεύει στους ιστούς που βρίσκονται βαθύτερα.

Η ενέργεια των υπερήχων περνά με ακρίβεια στα βαθύτερα στρώματα του συνδετικού ιστού και των μυϊκών στιβάδων της επιδερμίδας. Εκεί, δημιουργώντας ήπια θερμότητα διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και ενισχύει τα θεμέλια του δέρματος. Λειτουργεί δηλαδή από μέσα προς τα έξω προκειμένου να ανορθώσει και να συσφίξει το δέρμα.

H θεραπεία εστιάζει επιλεκτικά και με απόλυτη ακρίβεια στις προβληματικές περιοχές σε πολλαπλά επίπεδα, επιτυγχάνοντας ένα τρισδιάστατο, φυσικό και σταδιακό «χτίσιμο» του προσώπου (περίγραμμα, λαιμό, μάτια).

Σε ποιες περιοχές μπορεί να εφαρμοστεί;

Μπορεί να εφαρμοστεί σε όλο το πρόσωπο, ή σε μεμονωμένες περιοχές. Οι πιο δημοφιλείς περιοχές εφαρμογής της συγκεκριμένης θεραπείας είναι: το περίγραμμα του προσώπου, η περιοχή των ματιών, το πηγούνι, ο λαιμός, το ντεκολτέ.

Εξαφανίζει τη χαλάρωση κάτω από το πηγούνι, το λαιμό, καθώς και την περιοχή του ντεκολτέ. Διορθώνει το περίγραμμα του προσώπου, βελτιώνει την εικόνα του μετώπου και των ματιών εξαλείφοντας τις σακούλες κάτω από τα μάτια.

Τι επιτυγχάνει το Ultherapy;

Τα ζυγωματικά ανορθώνονται, το περίγραμμα του προσώπου αναδιαμορφώνεται, ο λαιμός και το ντεκολτέ αποκτούν νεανική όψη και το βλέμμα «ανοίγει» και δεν δείχνει κουρασμένο.

Αποτελεί επίσης μια πολύ καλή μέθοδο για τη διόρθωση των ρυτίδων στο άνω χείλος. Το δέρμα αμέσως μετά την εφαρμογή δείχνει πιο σφριγηλό και τονωμένο και το περίγραμμα του προσώπου ανορθωμένο.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα της θεραπείας;

Το αποτέλεσμα της σύσφιξης του δέρματος και της ανόρθωσης ολοκληρώνεται μέσα σε διάστημα 2-3 μηνών περίπου, μετά την θεραπεία.

Ενώ η διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου συνεχίζεται για 6 μήνες ακόμη μετά από τη θεραπεία Ultherapy. Το αποτέλεσμα όμως της θεραπείας στο πρόσωπο μπορεί να διαρκέσει – ανάλογα με την περίπτωση – έως και 3 χρόνια.

Πως γίνεται η εφαρμογή;

Ο γιατρός εντοπίζει κατά τη διάρκεια της θεραπείας τις στιβάδες του δέρµατος και των µυών και «στοχεύει» στα βαθύτερα στρώµατα που στηρίζουν την επιδερµίδα από µέσα προς τα έξω, χωρίς να επηρεάζει καθόλου τις ανώτερες στιβάδες.

Έτσι επιτυγχάνεται ορατό lifting και σύσφιξη του δέρματος. Η ενέργεια στοχεύει με ακρίβεια τα βαθύτερα στρώματα του συνδετικού ιστού και των μυϊκών στιβάδων και το γνωστό SMAS, την στιβάδα εκείνη που μεταμορφώνει ο πλαστικός χειρουργός σε ένα χειρουργικό face-lift.

H συρρίκνωση που επιτυγχάνεται στα βαθύτερα στρώματα, οδηγεί σε μια άμεση σύσφιξη και τελικά σε ορατό – μη επεμβατικό – lifting. Στη συνέχεια ο γιατρός στοχεύει επιλεκτικά σε ένα πιο επιφανειακό επίπεδο, στη βαθύτερη στιβάδα του δέρματος, διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου.

Είναι επίπονη η εφαρμογή;

Η διαδικασία είναι αναίμακτη χωρίς να αφήνει τομές, ουλές ή σημάδια. Ο υπέρηχος στοχεύει στο βάθος και όχι στην επιφάνεια του δέρματος. Το μόνο που νιώθει κανείς μετά το τέλος της θεραπείας Ultherapy είναι ένας ήπιος ερεθισμός στο σημείο που έχει γίνει η εφαρμογή, και παρατηρείται ερυθρότητα. Σε λίγες ώρες οι ενοχλήσεις αυτές εξαφανίζονται.

Πόσες συνεδρίες Ultherapy απαιτούνται και τι διάρκεια έχουν;

Μία μόνο θεραπεία με υπερήχους είναι αρκετή για να φανεί το επιθυμητό αποτέλεσμα σύσφιξης. Η διάρκειά της εφαρμογής είναι συνήθως 40 λεπτά για όλο το πρόσωπο και 20 λεπτά για την περιοχή των ματιών.

Υπάρχουν κίνδυνοι, αντενδείξεις ή παρενέργειες;

Η συγκεκριμένη θεραπεία δεν προκαλεί φωτοευαισθησία, και μπορεί να πραγματοποιηθεί όλες τις εποχές του χρόνου. Επίσης η δράση της δεν επηρεάζεται από την έκθεση σε ηλιακή ακτινοβολία. Αποτελεί την μοναδική συσκευή για το πρόσωπο που διαθέτει μια τόσο σημαντική για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα της θεραπείας πιστοποίηση από τον FDA (Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων & Φαρμάκων).

Dr. A. Gaitanis

A

Ζητήστε να σας καλέσουμε για περισσότερες πληροφορίες.

15987
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ
Scroll to Top

Ο Απόστολος Γαϊτάνης μπορεί και συνδυάζει τις προσωπικές σας ανάγκες με ότι πιο σύγχρονο στην αισθητική πλαστική χειρουργική, για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

Ζητήστε να σας καλέσουμε