Αποτρίχωση με Κερί

Βελτιώστε την εμφάνιση και την ψυχολογία σας με το να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Αποτρίχωση με Κερί

Για όσες ή όσους  δεν έχουν καταφύγει σε μόνιμες μεθόδους ή αποφεύγουν το κλασικό ξύρισμα, η αποτρίχωση με κερί σίγουρα είναι από τις πιο εύκολες και αποτελεσματικές λύσεις, που θα κρατήσει την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα μακριά, χαρίζοντας στην επιδερμίδα των ποδιών σας μια μεταξένια, απαλή υφή. Τα κεριά είναι Α’ ποιότητας και δεν δημιουργούν αλλεργίες και ερεθισμούς.
Ειδικό κερί για την περιοχή μπικίνι για ακόμα πιο ανώδυνη αποτρίχωση.


Τα αποτελέσματα διαρκούν περίπου 25 ημέρες. Η αποτρίχωση γίνεται κάτω από αυστηρούς κανόνες υγιεινής. Για την προσωρινή απομάκρυνση του τριχώματος από περιοχές μη ορμονοεξαρτώμενες  (όπως είναι τα πόδια, το μπικίνι, οι μασχάλες), η πιο κατάλληλη μέθοδος είναι η αποτρίχωση με κερί.

Αποτρίχωση

Βελτιώστε την εμφάνιση και την ψυχολογία σας με το να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Διαδικασία

Αποτρίχωση με κερί (ζεστό ή ρολέτα) ανάλογα με την περιοχή.

Εφαρμογή ελαιώδους ουσίας για την απομάκρυνση των υπολειμμάτων των κεριών, τοποθέτηση καλμαντικής και αντιφλογιστικής κρέμας.

Η αποτρίχωση γίνεται κάτω από αυστηρούς κανόνες υγιεινής από αισθητικούς που γνωρίζουν όλες τις τεχνικές αποτρίχωσης, την ανατομία και την ιδιαιτερότητα της κάθε επιδερμίδας.

Συμβουλές

1) Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, οι τρίχες θα πρέπει να είναι 2-3εκ  -περίπου στο μήκος ενός κόκκου ρυζιού- πριν το ραντεβού με την αισθητικό. Το κερί θα είναι πολύ πιο εύκολο έτσι να τις “πιάσει” με αποτέλεσμα η διαδικασία να διαρκεί λιγότερο.

 2) Η ξηρή επιδερμίδα κάνει πιο πιθανό το σπάσιμο της τρίχας κατά την αποτρίχωση. Η απολέπιση μία μέρα πριν το ραντεβού είναι πολύ σημαντική προκειμένου να έχουν απομακρυνθεί τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα. 

 3) Κατά τη διάρκεια της περιόδου, η αντοχή στον πόνο μειώνεται. Αποφύγετε να κλείσετε ραντεβού για αποτρίχωση εκείνες τις μέρες και προτιμήστε εκείνες στη μέση του κύκλου, δηλαδή την περίοδο της ωορρηξίας.

 4) Κατά την περίοδο χορήγησης φαρμακευτικής αγωγής με ρετινοειδή για την ακμή, συνιστάται η αποφυγή της αποτρίχωσης με κερί, καθώς η επιδερμίδα τείνει να είναι εξαιρετικά ευαίσθητη. 

*Είναι μια προσωρινή μέθοδος αποτρίχωσης. Φυσικά πολύ πιο ιδανική από το ξυράφι. Η ηλικία που μπορεί να κανείς να ξεκινήσει να κάνει αποτρίχωση με κερί ποικίλει ανάλογα με την τριχοφυΐα που έχει και το κατά πόσο αυτή τον ενοχλεί.

Καλέστε μας στο 2107222070 ή στείλτε μας μήνυμα μέσω της ειδικής φόρμας για να μάθετε για τις ανταγωνιστικές μας τιμές!

Scroll to Top
Apostolos Gaitanis can combine your personal needs with the most modern techniques in cosmetic plastic surgery in order to achieve the best possible result.

Call me back