Αυξητική Χειλιών

Με την Αυξητική Χειλιών βελτιώστε την εμφάνιση και την ψυχολογία σας αλλάζοντας το μέγεθος των χειλιών σας.

Αυξητική Χειλιών Χωρίς Χειρουργείο

Με την πάροδο του χρόνου τα χείλη μας χάνουν τον όγκο τους με αποτέλεσμα να δείχνουν μικρότερα. Επίσης πολλές γυναίκες για κληρονομικούς λόγους δεν διαθέτουν χείλη στο επιθυμητό τους μέγεθος. Η διαδικασία της γήρανσης επηρεάζει τόσο το περίγραμμα των χειλιών όσο και τον όγκο τους. Για να αποκτήσετε γεμάτα, σαρκώδη και αισθησιακά χείλη «για φίλημα», σημάδι νεότητας και θηλυκότητας, υπάρχει τρόπος και μάλιστα μη επεμβατικός. Η αυξητική χειλιών χωρίς χειρουργείο είναι ενέσιμη θεραπεία με υαλουρονικό το οποίο γεμίζει τόσο το περίγραμμα όσο και το εσωτερικό των χειλιών.

Αυξητική Χειλιών

Βελτιώστε την εμφάνιση και την ψυχολογία σας αλλάζοντας το μέγεθος των χειλιών σας.

Το υαλουρονικό οξύ, χρησιμοποιείται σε ενέσιμη μορφή για να «γεμίσει» τις ρινοπαρειακές αύλακες (ρυτίδες γύρω από το στόμα), καθώς και για γέμισμα στην περιοχή των χειλιών. Η εφαρμογή του είναι πολύ απλή χωρίς να προκαλεί αλλεργίες. Έτσι ο γιατρός – αφού έχει προηγηθεί τοπική αναισθησία – κάνει μικρές ενέσεις στις περιοχές που χρειάζεται και εισάγει το υλικό, δίνοντας όγκο στα χείλη. Το αποτέλεσμα είναι άμεσο και φυσικό, ενώ για 2-3 μέρες μπορεί να εμφανιστεί ελαφρύ πρήξιμο στην περιοχή ή κοκκινίλα τα οποία όμως υποχωρούν σταδιακά. Η διάρκειά του αποτελέσματος ύστερα από την αυξητική χειλιών είναι από 6-12 μήνες.

Τα πλεονεκτήματα των ενέσιμων υλικών είναι ότι τ’ αποτελέσματα είναι προβλέψιμα, η έγχυσή τους μπορεί να γίνει σε συνθήκες ιατρείου και η εικόνα της γυναίκας μετά να δείχνει φυσιολογική, με μικρό πρήξιμο ακόμη και την ίδια μέρα. Το υλικό τοποθετείται στο περίγραμμα των χειλιών, αλλά και στο εσωτερικό τους, για να επιτευχθεί αύξηση του όγκου, καθώς και ανόρθωση κυρίως του άνω χείλους. Πολλές φορές, μικρή ποσότητα ενέσιμου υλικού τοποθετείται ακριβώς κάτω και εσωτερικά από τις γωνίες του στόματος, όπου, σε μεγαλύτερες γυναίκες, υπάρχει απώλεια όγκου, με αποτέλεσμα να παρατηρείται ελαφρά κλίση της γωνίας του στόματος προς τα κάτω. Έτσι, επιτυγχάνουμε ανόρθωση της γωνίας του στόματος και μια ανανεωμένη και νεανική εμφάνιση.

Dr. A. Gaitanis

A

Ζητήστε να σας καλέσουμε για περισσότερες πληροφορίες.

15987
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ
Scroll to Top

Ο Απόστολος Γαϊτάνης μπορεί και συνδυάζει τις προσωπικές σας ανάγκες με ότι πιο σύγχρονο στην αισθητική πλαστική χειρουργική, για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

Ζητήστε να σας καλέσουμε