Θεραπεία PROFHILO

Βελτιώστε την εμφάνιση και την ψυχολογία σας αποκτώντας νεανική όψη, με το booster δέρματος Profhilo.

Τι είναι η θεραπεία PROFHILO;

Το Profhilo είναι ένα booster δέρματος από συνδεδεμένο μέσω θερμικής επεξεργασίας υαλουρονικό οξύ που επαναφέρει τη χαμένη ελαστικότητα και σφριγηλότητα του δέρματος λειαίνοντας ταυτόχρονα τις λεπτές ρυτίδες.  Πρόκειται για μια καινοτόμα νέα θεραπεία βιο-αναδιαμόρφωσης, μη επεμβατική, γρήγορη και ανώδυνη που έχει άμεσα αποτελέσματα. Περιέχει την υψηλότερη συγκέντρωση υαλουρονικού οξέος, δίχως την προσθήκη διασυνδεδεμένων χημικών παραγόντων και προσφέρει παρατεταμένη αποτελεσματικότητα.

Θεραπεία PROFHILO

Βελτιώστε την εμφάνιση και την ψυχολογία σας αποκτώντας νεανική όψη, με το booster δέρματος Profhilo.

Τι προσφέρει η θεραπεία PROFHILO:

• Αυξάνει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα
• Επαναφέρει τη χαμένη λάμψη και την ενυδάτωση της επιδερμίδας
• Βελτιώνει τον τόνο και την υφή της επιδερμίδας
• Επιταχύνει την κυτταρική ανανέωση και ανάπλαση ενώ λειαίνει τα σημάδια γήρανσης


Η θεραπεία αυτή είναι ξεχωριστή και ιδανική για τη βελτίωση της ελαστικότητας διότι δεν αναπληρώνει το χαμένο όγκο αλλά λόγω της ικανότητάς του να διαχέεται, δημιουργεί εκ νέου όγκο στους ιστούς.

Η θεραπεία PROFHILO είναι εξαιρετικά αποτελεσματική, με τα κλινικά δεδομένα να επιβεβαιώνουν τη βελτίωση στην υφή της επιδερμίδας, την ελαστικότητα και την ενυδάτωση, με άμεσο αποτέλεσμα σύσφιξης. Τα αποτελέσματα διαρκούν από 12 μέχρι 18 μήνες. Πλέον το Profhilo έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πρωτοπόρα antiaging treatments, έχοντας κερδίσει διεθνείς διακρίσεις ως το καλύτερο προϊόν στους διαγωνισμούς Anti-Aging & Beauty Trophy, Aesthetics Awards Product Innovation of the year και The Aesthetic Industry Awards.

Είναι ιδανική θεραπεία για την πρόληψη και τη διόρθωση της χαλάρωσης όλων των τύπων δέρματος, συνήθως σε ηλικίες άνω των 30 ετών, χωρίς αυτό να είναι δεσμευτικό για μικρότερες ηλικίες.

Θεραπεία PROFHILO

Dr. A. Gaitanis

A

Ζητήστε να σας καλέσουμε για περισσότερες πληροφορίες.

15987
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ
Scroll to Top

Ο Απόστολος Γαϊτάνης μπορεί και συνδυάζει τις προσωπικές σας ανάγκες με ότι πιο σύγχρονο στην αισθητική πλαστική χειρουργική, για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

Ζητήστε να σας καλέσουμε