Medi Peels

Αναζωογονήστε και βελτιώστε την όψη του προσώπου σας με τις πιο σύγχρονες θεραπείες peeling .

PRX – T33

Το PRX-T33 είναι το μία θεραπεία της επόμενης γενιάς που στοχεύει στην μη ενέσιμη βιοαναζωογόνηση του δέρματος. Το PRX-T αποτελεί μία φόρμουλα η οποία συνδυάζει 33% TCA, Υπεροξείδιο του υδρογόνου και κοχικό οξύ.

Η διαφορά του PRX  από τα κοινά πίλινγκ είναι ότι το TCA διεισδύει απευθείας στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, προκαλώντας έντονη διέγερση η οποία δίνει άμεση ενυδάτωση, σφριγηλότητα και σύσφιξη της επιδερμίδας ενώ αφήνει ανέπαφη την ανώτερη επιφάνεια του δέρματος.Έχει καταπληκτικά αποτελέσματα στην φωτογήρανση, την ελάστωση του δέρματος , τις βαθιές και λεπτές ρυτίδες όπως επίσης την χαλάρωση και θαμπή όψη της επιδερμίδας.Η Θεραπεία είναι μη ενέσιμη και επομένως δεν υπάρχει κίνδυνος μελανιάς ή οιδήματος. Επίσης, δεν υπάρχει σημαντική απολέπιση της επιδερμίδας και μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητές.


Το PRX – Τ33  η μέθοδος βιοαναζωογόνησης  χωρίς βελόνες, έχει αποδειχθεί ότι καταπολεμά τη χαλάρωση του ιστού του προσώπου και δρα ως βιο-αναζωογονητικό του δέρματος, βελτιώνοντας την εμφάνισή του χωρίς να το καταστρέφει. Εδώ είναι μερικά από τα οφέλη του PRX-T33:

 • Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος
 • Ανώδυνη θεραπεία
 • Βοηθά στην ενίσχυση της λάμψης και της φωτεινότητας του δέρματος
 • Άμεση ψηλαφητή σύσφιξη
 • Άμεση ενυδάτωση της επιδερμίδας
 • Μη επεμβατική σύσφιξη δέρματος
 • Χωρίς φωτοευαισθησία, ώστε να μπορείτε να το κάνετε τους καλοκαιρινούς μήνες
 • Άμεσα αποτελέσματα
 • Χωρίς χρόνο διακοπής λειτουργίας – Χωρίς μώλωπες, ερυθρότητα, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στην καθημερινότητά σου

Medi Peels

Αναζωογονήστε και βελτιώστε την όψη του προσώπου σας με τις πιο σύγχρονες θεραπείες peeling .

HYDRA SHOT

Η ενυδάτωση του δέρματος αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά βήματα περιποίησης της επιδερμίδας. Ιδιαίτερα μετά το καλοκαίρι ή το χειμώνα έχει μεγαλύτερη ανάγκη για ενυδάτωση και ενίσχυση της   άμυνας της.                                                                                  

H Hydra Shot Therapy είναι η απόλυτη ενυδατική θεραπεία για την αποκατάσταση του θαμπού και αφυδατωμένου δέρματος. Μία έκρηξη ενυδάτωσης, η οποία συνδυάζει τη δύναμη των υπερήχων και την φωτοδυναμική. Προσφέρει βαθιά καθαριστική δράση, βελτιώνει την υφή του δέρματος, ενώ παράλληλα τονώνει τον κυτταρικό μεταβολισμό.

NEW BORN - C

Οι περιβαλλοντικές επιθέσεις στις οποίες η επιδερμίδα μας εκτίθεται καθημερινά, έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση των επιπέδων της βιταμίνης C στο δέρμα και την πρόκληση διαφόρων βλαβών, όπως αλλαγές στην υφή και την όψη, καθώς και μείωση της ελαστικότητας και της λάμψης. Ως επακόλουθο, οι ρυτίδες και οι πανάδες κάνουν την εμφάνισή τους! Πώς μπορεί η βιταμίνη C να μας βοηθήσει σε αυτό;  Πρόκειται για μία θεραπεία ενίσχυσης λάμψης που βασίζεται στη νέα φόρμουλα νανοτεχνολογίας. Τα ενεργά συστατικά μεταφέρονται μέσα σε νανομετρικά λιποσώματα με υψηλή ισχύ διείσδυσης με αποτέλεσμα η δράση τους να είναι βαθύτερη, στοχευμένη και άρα πιο αποτελεσματική. Χρησιμοποιείται για την αποκατάσταση της λάμψης σε όλα τα θαμπά και ταλαιπωρημένα δέρματα.

Για περισσότερο από 20 χρόνια η θεραπεία έχει αποδείξει επιστημονικά την αποτελεσματικότητα της στην κυτταρίτιδα, την επιδερμική σύσφιξη και το τοπικό πάχος. Βεβαίως θα πρέπει να αναφέρουμε ότι σε περιπτώσεις όπου το πρόβλημα τοπικού πάχους είναι σημαντικό το καλύτερο αποτέλεσμα το δίνει η λιποαναρρόφηση και η χρήση του “Endermologie” μετά την επέμβαση για διάστημα ενός μηνός.

DETOX - FE

Η επαναλαμβανόμενη έκθεση στον ήλιο και σε άλλους επιβαρυντικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες (όπως ακραίες καιρικές συνθήκες, ρύπανση, καπνός) μπορεί να έχει σοβαρή επίπτωση στο δέρμα.

Χαρακτηριστικά  που μπορεί να εμφανιστούν:

 • Πανάδες
 • Λεπτές γραμμές & ρυτίδες,
 • Εύθραυστο δέρμα
 • Έλλειψη τονικότητας
 • Ξηρότητα, τραχιά υφή

Η όψη των υπερμελαγχρώσεων μπορεί να βελτιωθεί από την αισθητικό με την βοήθεια της θεραπείας. Πρόκειται για μία θεραπεία ενισχυμένης αντιοξειδωτικής δράσης που βασίζεται στην φόρμουλα νανοτεχνολογίας της ισπανικής εταιρείας SESDERMA. Τα ενεργά συστατικά μεταφέρονται μέσα σε νανομετρικά λιποσώματα με υψηλή ισχύ διείσδυσης με αποτέλεσμα η δράση τους να είναι βαθύτερη, στοχευμένη και άρα πιο αποτελεσματική. Χρησιμοποιείται για θεραπεία βαθιάς αντιοξειδωτικής δράσης και ομοιόμορφης λεύκανσης σε όλες τις θαμπές και ταλαιπωρημένες επιδερμίδες. Με την θεραπεία  μπορούμε να επιτύχουμε:

 • Αποχρωματισμός μελαγχρώσεων και πανάδων
 • Απομάκρυνση νεκρών κυττάρων και πρόληψη της καταστροφής νέων
 • Αντιοξειδωτική προστασία
 • Ενυδάτωση κι επαναφορά της ελαστικότητας του δέρματος
 • Λείανση των λεπτών ρυτίδων

 

Όλες οι παραπάνω θεραπείες συνδυάζονται  άριστα με όλες τις ενέσιμες θεραπείες (Botox ,Υαλουρονικό οξύ, Μεσοθεραπεία κτλ.) καθώς και με μηχανήματα ανάλογων θεραπειών (Δερμοαπόξεση, Υπερήχους, Κρυοθεραπεία κτλ. ) πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες του προσώπου σας.

Eye Peel

Η λεπτή επιδερμίδα γύρω από τα μάτια, καταπονείται καθημερινά από εξωγενείς παράγοντες, από τις εκούσιες ή ακούσιες κινήσεις των βλεφάρων και τις συσπάσεις των μυών.  Έτσι, τα σημάδια του χρόνου εμφανίζονται πολύ γρήγορα -ακόμα και πριν τα 30. Η νεανική σφριγηλότητα χάνεται και οι λεπτές γραμμές της  αφυδάτωσης στην εξωτερική γωνία των ματιών, σύντομα μεταμορφώνονται σε ρυτίδες, το γνωστό «πόδι της χήνας».

Το eyePeel , η αντιγηραντική θεραπεία peeling που εφαρμόζουμε ειδικά για την περιοχή των ματιών, αποτελεί μια ήπια αλλά αποτελεσματική λύση που αντιμετωπίζει τα προβλήματα της εύθραυστης αυτής ζώνης του προσώπου και την ανανεώνει θεαματικά.

Η απολεπιστική ισχύς των προσεκτικά επιλεγμένων οξέων  εξασφαλίζει ότι η απομάκρυνση των κυττάρων θα είναι όση ακριβώς χρειάζεται και η διείσδυση των ενεργών συστατικών θα είναι ομοιογενής, έτσι ώστε να αποφύγουμε τυχόν ερεθισμούς και φλεγμονή . Επιπλέον, η ενυδατική δράση τους θα αποτρέψει την ξηρότητα  της επιδερμίδας. Τα οφέλη αυτά μεγιστοποιούνται γιατί τα συστατικά της φόρμουλας «συνεργάζονται» μεταξύ τους και αλληλοσυμπληρώνονται.

Το EyePeel είναι ένα επιφανειακό χημικό peeling που εγγυάται εξαιρετικά αποτελέσματα άμεσα ορατά, αλλά και με απόλυτη ασφάλεια. Η χρονοεξαρτώμενη δράση του -μπορεί να γίνει λιγότερο ή περισσότερο επιθετικό, ανάλογα με το χρόνο παραμονής του διαλύματος στην επιδερμίδα- μας επιτρέπει  να εξατομικεύσουμε τη θεραπεία στο δικό σας τύπο δέρματος και στις δικές σας ανάγκες. Λίγο πριν ολοκληρώσουμε την περιποίηση η ενυδατική μάσκα ματιών με αλόη, υαλουρονικό και κολλαγόνο όπως και  ένας ορός ενυδάτωσης, εμπλουτισμένος με επουλωτική βιταμίνη Β5, θα καταπραΰνουν την επιδερμίδα και θα την τροφοδοτήσουν με την απαραίτητη υγρασία.

Η μεταμόρφωση είναι ορατή από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Η επιδερμίδα ενυδατωμένη και απαλή, αποκτά άμεσα πιο φωτεινή, πιο τονωμένη όψη, ενώ σταδιακά, θα δείτε λεπτές γραμμές και ρυτίδες, στο «πόδι της χήνας», να απαλύνονται αισθητά και το βλέμμα σας να ξαναβρίσκει επιτέλους τη ζωντάνια του!

Medi Peels
Medi Peels

Dr. A. Gaitanis

A

Ζητήστε να σας καλέσουμε για περισσότερες πληροφορίες.

15987
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ
Scroll to Top

Ο Απόστολος Γαϊτάνης μπορεί και συνδυάζει τις προσωπικές σας ανάγκες με ότι πιο σύγχρονο στην αισθητική πλαστική χειρουργική, για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

Ζητήστε να σας καλέσουμε