Ανανέωση προσώπου με Laser Pixel

Βελτιώστε την εμφάνιση και την ψυχολογία με την τεχνολογία ανάπλασης δέρματος Laser Pixel.

Ανανέωση & ανάπλαση προσώπου με λέιζερ pixel

Η τεχνολογία ανάπλασης δέρματος με λέιζερ pixel μπορεί να προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα στην ανανέωση του προσώπου.

H δράση του λέιζερ pixel βασίζεται στην εξάχνωση των ιστών που έχουν υποστεί ζημιά και την αφαίρεση της εξωτερικής στιβάδας του δέρματος. Το λέιζερ pixel “χαρτογραφεί” την επιδερμίδα σαν ένα πλέγμα αποτελούμενο από πολλά μικρά μικρά τμήματα (pixels) και στοχεύει μόνο σε αυτά που παρουσιάζουν ένδειξη προβλήματος, όπως πχ ουλές, χαλάρωση, ή λεπτές γραμμές.

Με τη διατήρηση του περιβάλλοντος ιστού ανέπαφου, η ανάρρωση είναι ταχύτατη, καθώς ο οργανισμός απομακρύνει δια της λεμφικής οδού μόνο τα σωματίδια που “χτυπά” η ακτίνα του λέιζερ pixel και η όψη του δέρματος αποκαθίσταται πολύ πιο γρήγορα, αφού ο τραυματισμός είναι τμηματικός και δεν επηρεάζει τα υγιή κύτταρα.

Ανανέωση προσώπου με Laser Pixel

Βελτιώστε την εμφάνιση και την ψυχολογία με την τεχνολογία ανάπλασης δέρματος Laser Pixel.

Το Laser Pixel μπορεί να αποκαταστήσει τις περιοχές του προσώπου που παρουσιάζουν ενδείξεις γήρανσης, όπως είναι «πόδι της χήνας» ή οι ρυτίδες «του καπνιστή» στο άνω χείλος.

Να λειάνει λεπτές γραμμές, να βελτιώσει σημαντικά την εικόνα του προσώπου από ουλές, ακμή ή τραυματισμούς, καθώς και να δώσει στο κουρασμένο πρόσωπο μια πιο νεανική και σφριγηλή όψη.

Κάθε συνεδρία λέιζερ pixel διαρκεί μισή ώρα περίπου, ενώ η θεραπεία είναι ανώδυνη και δεν απαιτεί αναισθησία.

Η ένταση της συσκευής είναι απόλυτα ελεγχόμενη και η θεραπεία μπορεί να γίνει πιο βαθιά ή πιο επιφανειακή, ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος.

Από την πορεία της θεραπείας ορίζεται και ο αριθμός των συνεδριών, συνήθως 3-4 επαναλήψεις.

Αμέσως μετά εφαρμόζεται ενυδατική κρέμα και συνιστάται να επαναλαμβάνεται η θεραπεία μετά από 10-15 μέρες για καλύτερη βελτίωση στην εμφάνισή μας.

Απαραίτητη προϋπόθεση βέβαια σε κάθε περίπτωση είναι η αποφυγή της έκθεσης στον ήλιο μετά την εφαρμογή της θεραπείας και φυσικά η χρήση αντηλιακού στο πρόσωπο.

Dr. A. Gaitanis

A

Ζητήστε να σας καλέσουμε για περισσότερες πληροφορίες.

15987
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ
Scroll to Top

Ο Απόστολος Γαϊτάνης μπορεί και συνδυάζει τις προσωπικές σας ανάγκες με ότι πιο σύγχρονο στην αισθητική πλαστική χειρουργική, για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

Ζητήστε να σας καλέσουμε