Εξωσώματα, το θαύμα της ανάπλασης.

Οι θεραπείες ανάπλασης και αντιγήρανσης τώρα ενισχύονται με την δύναμη των εξωσωμάτων και πετυχαίνουν πολλαπλάσια αύξηση στην παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. 600 φορές περισσότερο κολλαγόνο σε σύγκριση με άλλες θεραπείες!

Τα Εξωσώματα είναι οι αγγελιοφόροι που μεταφέρουν μηνύματα στα δερματικά κύτταρα ώστε να λειτουργούν σωστά. Η αναπλαστική τους δράση είναι τόσο μεγάλη που μπορούν να επιτύχουν την επούλωση του δέρματος μετά από μια ιατρική πράξη, να σβήσουν ουλές, ρυτίδες και φωτογήρανση. Αρκεί μια τοπική εφαρμογή ,χωρίς να είναι ενέσιμη, για να διεγερθούν οι λειτουργίες των ινοβλαστών που θα συνθέσουν ελαστίνη και κολλαγόνο. Το αποτέλεσμα νέο δέρμα και ορατή σύσφιξη.

Τι είναι τα Εξωσώματα;

Τα ανθρώπινα κύτταρα αποτελούνται από διάφορα συστατικά που ονομάζονται οργανίδια. Τα Εξωσώματα σχηματίζονται όταν αυτά τα οργανίδια συντήκονται με το κυτταρικό τοίχωμα δημιουργώντας μικροσκοπικούς «σάκους» που στη συνέχεια απελευθερώνονται και προσλαμβάνονται από άλλα κύτταρα.

Τα Εξωσώματα μεταφέρουν σημαντικά συστατικά μέσα τους, όπως πρωτεΐνες, DNA και RNA από το ένα κύτταρο στο άλλο, τροποποιώντας τη λειτουργία των κυττάρων-δεκτών.
Μεταφέρουν γενετικές πληροφορίες, πρωτεΐνες, πολλαπλούς αυξητικούς παράγοντες και αγγελιοφόρο του RNA. Η θεραπεία με Εξωσώματα είναι υπεύθυνη για την επικοινωνία από κύτταρο σε κύτταρο ως αγγελιαφόρα κύτταρα έχουν την ικανότητα να ενεργοποιούν τα δικά μας κύτταρα ώστε να λειτουργούν τόσο ενεργά και αποτελεσματικά όσο τα νεανικά κύτταρα.

ΠΩΣ ΤΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ;

Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι όταν ένα υγιές κύτταρο στέλνει ένα εξώσωμα σε ένα ανθυγιεινό κύτταρο, το κατεστραμμένο κύτταρο αρχίζει να επισκευάζεται και να
αναγεννάται.
Τα Εξωσώματα που χρησιμοποιούνται προέρχονται από μεσεγχυματικά
βλαστοκύτταρα* που προέρχονται από φυτικά βλαστοκύτταρα σε εργαστήρια
μητρώων του FDA. (pure plant derived extracellular exosomes)
Η θεραπεία αποτελείται από επιστημονικά αποδεδειγμένες
αναγεννητικές, αντιφλεγμονώδεις και με ανοσοτροποποιητικές ιδιότητες και είναι
1000 φορές πιο ισχυρό από το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσματος (PRP).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ενυδάτωση και φωτεινότητα του δέρματος
Ορατή μείωση των ρυτίδων και των κηλίδων ηλικίας
Βελτίωση στην εμφάνιση ουλών και δερματικών βλαβών
Βελτίωση στο μέγεθος των πόρων και στην υφή του δέρματος
Μείωση του ερεθισμού και της ερυθρότητας του δέρματος
Μείωση του ερεθισμού και της ερυθρότητας του δέρματος
Ορατή σύσφιξη δέρματος

Εφαρμόζονται στο πρόσωπο, το λαιμό αλλά και σε όλες τις περιοχές του σώματος που έχουν ανάγκη για ανάπλαση.

H εφαρμογή είναι εντελώς ανώδυνη και ατραυματική.

Η αναγεννητική τους δράση αρχίζει να φαίνεται 15 εως 20 μέρες μετά την εφαρμογή. Η επίδραση των εξωσωμάτων στην αντιγήρανση ,την αύξηση παραγωγής κολλαγόνου και την σύσφιξη διαρκεί 1,5 ως 2 χρόνια.

Dr. A. Gaitanis

A

Ζητήστε να σας καλέσουμε για περισσότερες πληροφορίες.

15987
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ
Scroll to Top

Ο Απόστολος Γαϊτάνης μπορεί και συνδυάζει τις προσωπικές σας ανάγκες με ότι πιο σύγχρονο στην αισθητική πλαστική χειρουργική, για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

Ζητήστε να σας καλέσουμε