Οι Συνεργάτες Μας

Συνεργάτες Ιατροί

Ελένη Παπαγιαννίδου Κλινική Διαιτολόγος - Διατροφολόγος

Δρ. Ελένη Παπαγιαννίδου, MMedSci

Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

 Η Ελένη Παπαγιαννίδου είναι κλινική διαιτολόγος – διατροφολόγος στο Γενικό Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας. Ως μέλος της επιστημονικής ομάδας βαριατρικής χειρουργικής στο νοσοκομείο έχει αναλάβει την παρακολούθηση προ- και μετεγχειρητικά των παχύσαρκων ασθενών, ενώ επιβλέπει και εκπαιδεύει τελειόφοιτους φοιτητές του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου κατά τη διάρκεια της πρακτικής τους. Αποφοίτησε από το Τμήμα  Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου το 1999.
 Στη συνέχεια απέκτησε Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Master of Medical Sciences) στη Διατροφή του Ανθρώπου (Human Nutrition) από το Πανεπιστήμιο του Sheffield. Το 2006 της απονεμήθηκε ο τίτλος του διδάκτορα από το Πανεπιστήμιο του Surrey στη Βιοχημεία. Μέσα από την πολυετή εμπειρία της στον έλεγχο του βάρους έχει διαπιστώσει πως το αυξημένο βάρος είναι σύμπτωμα και όχι πρόβλημα υγείας. Η προσέγγιση της είναι ολιστική, συνεργατική, με το άτομο να παίζει ενεργό ρόλο στο θεραπευτικό πρωτόκολλο.

 Πέρα από την απώλεια βάρους αποσκοπεί στη βέλτιστη υγεία, στην αναστροφή οποιασδήποτε πιθανής νόσου και κυρίως στη βελτίωση της ποιότητας ζωής του ατόμου.  Υποστηρίζει την μοναδική βιοχημεία του κάθε ατόμου και θεωρεί ανεύθυνο να δίνονται ίδιες διατροφικές συστάσεις σε όλους. Έχει αναπτύξει την επιστημονικά τεκμηριωμένη μέθοδο ρύθμισης του βάρους “REBALANCE”. Με την μέθοδο αυτή το άτομο επιτυγχάνει α)τον επαναπρογραμματισμό του σώματος του να «καίει» λίπος αντί για γλυκόζη, β) την εξάλειψη των έντονων επιθυμιών για συγκεκριμένα τρόφιμα, γ) τη βελτίωση της διάθεσης του και δ) την αντιγήρανση.
  Όλα αυτά, συμβαίνουν μέσω της διόρθωσης πιθανών ορμονικών ανισορροπιών, ανεπαρκειών στη χημεία του εγκεφάλου, σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία ενώ παράλληλα, του εντοπισμού των τροφίμων που δημιουργούν πρόβλημα.
 Έχει δημοσιεύσει μελέτες και άρθρα σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά και έχει επιμεληθεί βιβλία. Έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια και ως μέλος οργανωτικών επιτροπών σε πολλά συνέδρια και διεθνείς επιστημονικές εκδηλώσεις του χώρου.  Αρθρογραφεί συστηματικά σε περιοδικά και εφημερίδες που ασχολούνται με θέματα υγείας και διατροφής.

Ιωάννα Ιακώβου

Ειδική Μικροβιολόγος – Βιοπαθολόγος

Απόφοιτη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό «Λίαν Καλώς». Ειδικεύτηκε στην μικροβιολογία – βιοπαθολογία μετά από πολυετή άσκηση στο μικροβιολογικό εργαστήριο του Νοσοκομείου Παίδων «Αγ. Σοφία», καθώς και στην θεραπευτική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αθηνών «Αλεξάνδρα».
Έχει εκπαιδευτεί επίσης στο εργαστήριο μυκητολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει πραγματοποιήσει ανακοινώσεις σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά συνέδρια, ενώ έχει συμμετάσχει και σε μεταπτυχιακά σεμινάρια. Έχει πραγματοποιήσει δημοσιεύσεις στον ελληνικό επιστημονικό τύπο. Από το 2011 διατηρεί το ιδιωτικό διαγνωστικό μικροβιολογικό εργαστήριό της στα Άνω Πατήσια και συνεργάζεται με τον πλαστικό χειρούργο Dr Απόστολο Γαϊτάνη στην εφαρμογή της μεθόδου αδυνατίσματος Diet Tube.

Συνεργάτες

Νεκταρία Καρτώλη

Νεκταρία Καρτώλη

Υπεύθυνη Αισθητικής

Απόφοιτη Δημόσιου ΙΕΚ Αισθητικής, με επιπλέον εκπαίδευση προχωρημένου επιπέδου προσανατολισμένη σε σπα 5άστερων ξενοδοχείων και με πιστοποιητικό σπουδών στο επαγγελματικό μακιγιάζ και στο μακιγιάζ ειδικών εφέ.

Ο τομέας της ομορφιάς ήταν και είναι πάντα κάτι που την ενδιέφερε.

Έχει ειδικευτεί στη μόνιμη αποτρίχωση με Laser, σε θεραπείες λιπογλυπτικής σώματος και θεραπείες περιποίησης προσώπου.

Η προηγούμενη επαγγελματική της εμπειρία στο Luxary Spa Resort, της Costa Navarino, είναι η απόδειξη ως προς την υπευθυνότητα που την χαρακτηρίζει, τις επικοινωνιακές της ικανότητες, αλλά και την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

Λαμπροπούλου Αδαμαντίνη

Λαμπροπούλου Αδαμαντίνη

Υπεύθυνη Αισθητικής

Απόφοιτη του τμήματος Αισθητικής & Κοσμητολογίας ΑΤΕΙ Αθήνας. Κατέχει το μεταπτυχιακό τίτλο «Περιβάλλον και Υγεία. Διαχείριση περιβαλλοντικών θεμάτων με επιπτώσεις στην υγεία» της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το πάθος της για την Ιατρική Αισθητική την οδήγησε να παρακολουθήσει επιπλέον εκπαιδευτικά σεμινάρια γύρω από εξειδικευμένες θεραπείες στο πρόσωπο και στο σώμα. Έχει ειδικευτεί στην αποτρίχωση με laser. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο της αισθητικής, έχοντας εργαστεί σε ινστιτούτα αισθητικής, ιατρεία  δερματολόγων και πλαστικών χειρουργών.

Συνεργάτες

Αθανασία Βιδάλη

Υπεύθυνη Αισθητικής

Απόφοιτη σχολής αισθητικής και φυσικοθεραπείας.

Η αγάπη της για την ομορφιά και την αισθητική, την ώθησε να παρακολουθήσει ειδικά σεμινάρια και να ειδικευτεί στον χειρισμό Ιατρικών Μηχανημάτων (θεραπείες προσώπου, θεραπείες σώματος, θεραπείες Laser).

Η εμπειρία της στον χώρο της Ιατρικής Αισθητικής, η υπευθυνότητα και η αξιοπιστία της, την κατατάσσουν σε ένα σημαντικό συνεργάτη για το ιατρείο μας.

Δελατόλα Ανδρομάχη

Δελατόλα Ανδρομάχη

Υπεύθυνη Διαχείρισης Social Media

Απόφοιτη του τμήματος Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πανεπιστημίου Πειραιώς, με ειδίκευση στο Management. Το ενδιαφέρον της όμως για την τεχνολογία και την επικοινωνία, την οδήγησε στην απόκτηση νέων γνώσεων στον τομέα των Social Media. Επιπλέον, η αγάπη της γύρω από την ιατρική και την ομορφιά την ώθησε στον τομέα της Πλαστικής & Αισθητικής Χειρουργικής. Έτσι κατάφερε να συνδυάσει τη δημιουργικότητά και την καλαισθησία της με την digital επικοινωνία και πλέον εργάζεται μαζί μας ως υπεύθυνη διαχείρισης Social Media.

Dr. A. Gaitanis

A

Ζητήστε να σας καλέσουμε για περισσότερες πληροφορίες.

15987
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ
Scroll to Top

Ο Απόστολος Γαϊτάνης μπορεί και συνδυάζει τις προσωπικές σας ανάγκες με ότι πιο σύγχρονο στην αισθητική πλαστική χειρουργική, για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

Ζητήστε να σας καλέσουμε