Δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους

Βελτιώστε την εμφάνιση και την ψυχολογία σας ανανεώνοντας το  πρόσωπό σας με μικροκρυστάλλους (ecopeel).

-50% για 3 θεραπείες προσώπου που περιλαμβάνουν:
1 Κρυοθεραπεία, 1 Ecopeel και 1 Ενυδάτωση ή οποιονδήποτε συνδυασμό αυτών, ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου σας.
Τελική τιμή πακέτου 110€

Δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους (ecopeel)

Η μέθοδος ανανέωσης προσώπου με μικροκρυστάλλους (ecopeel), επιτυγχάνει ελαφρά απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων από την επιδερμίδα και βοηθάει το δέρμα να παράγει νέο κολλαγόνο και ελαστίνη. Αυτό γίνεται μέσω μιας συσκευής, η οποία εφαρμόζει σε συγκεκριμένα σημεία υψηλή αναρρόφηση, θερμική δράση και ισχυρή κινητική ενέργεια μικροκρυστάλλων. Με τον τρόπο αυτό βελτιώνεται η μικροκυκλοφορία, παράγονται νέα κύτταρα και η επιδερμίδα γίνεται πιο φρέσκια, νεανική και λαμπερή. Το ecopeel είναι πολύ αποτελεσματικό σε θαμπά, σκληρά και ξηρά δέρματα, καθώς δρά στο δέρμα ως peeling κάνοντας βαθύ καθαρισμό.

Μπορεί να βοηθήσει σημαντικά στην εξάλειψη ουλών της ακμής, δυσχρωμιών και κηλίδων, καθώς και σε μελαχρωματικά προβλήματα. Επίσης, επιτυγχάνει την εξάλειψη των λεπτών ρυτίδων, μειώνει την λιπαρότητα του δέρματος και προσφέρει λάμψη στο πρόσωπο.

Δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους

Βελτιώστε την εμφάνιση και την ψυχολογία σας ανανεώνοντας το  προσώπου με μικροκρυστάλλους (ecopeel).

Η ανανέωση του προσώπου, με την δερμοαπόξεση – ecopeel, πραγματοποιείται μέσα από έναν αριθμό συνεδριών (συνήθως 4-5) μία ανά εβδομάδα, με την χρήση ειδικής συσκευής, η οποία λειτουργεί με ισχυρή διπλή αντλία παροχής κενού και πίεσης. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία το δέρμα είναι αισθητά απαλότερο και το τελικό αποτέλεσμα είναι ορατό στο τέλος της θεραπείας. Ο συνολικός αριθμός των επαναλήψεων εξαρτάται από την ποιότητα του δέρματος και το μέγεθος του προβλήματος. Ακόμα και μετά την πρώτη εφαρμογή είναι εμφανής η λάμψη στο πρόσωπο.

Ένα από τα πλεονεκτήματα της μεθόδου αυτής είναι ότι δίνει στο δέρμα τα ίδια αποτελέσματα με το χημικό peeling, χωρίς όμως τις παρενέργειες αυτού, δηλαδή παροδικές δυσχρωμίες και αναγκαιότητα παραμονής στο σπίτι για αρκετό διάστημα.

Το ecopeel είναι απόλυτα φυσικό, ανώδυνο και ασφαλές. Η εφαρμογή είναι απλή και ελεγχόμενη, με συνέπεια το αποτέλεσμα να είναι ακριβές. Δεν προκαλεί ερεθισμούς ή τραυματισμούς, έτσι μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στις καθημερινές σας δραστηριότητες, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Dr. A. Gaitanis

A

Ζητήστε να σας καλέσουμε για περισσότερες πληροφορίες.

15987
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ
Scroll to Top

Ο Απόστολος Γαϊτάνης μπορεί και συνδυάζει τις προσωπικές σας ανάγκες με ότι πιο σύγχρονο στην αισθητική πλαστική χειρουργική, για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

Ζητήστε να σας καλέσουμε