Πλαστική Βραχιόνων

Η πλαστική βραχιόνων ή βραχιονοπλαστική είναι απαραίτητη όταν το δέρμα στο εσωτερικό των μπράτσων χαλαρώνει και δείχνει πλαδαρό.

Πλαστική Βραχιόνων - Βραχιονοπλαστική

Η πλαστική βραχιόνων ή βραχιονοπλαστική είναι απαραίτητη όταν το δέρμα στο εσωτερικό των μπράτσων χαλαρώνει και δείχνει πλαδαρό, συνήθως λόγω ηλικίας ή μετά από αυξομειώσεις βάρους, με αποτέλεσμα να μας εμποδίζει να φορέσουμε ότι επιθυμούμε. Ιδιαίτερα όταν ανασηκώνουμε τα χέρια, η χαλάρωση και το περιττό λίπος στα μπράτσα δείχνουν αρκετά αντιαισθητικά.

Με τη πλαστική βραχιόνων ή βραχιονοπλαστική, αφαιρείται το δέρμα που περισσεύει και δίνεται μια πιο αρμονική εμφάνιση στα μπράτσα. Στην περίπτωση που το περίσσιο λίπος στο εσωτερικό των μπράτσων δίνει την εικόνα παχουλών βραχιόνων, το πρόβλημα μπορεί να διορθωθεί με την μέθοδο της λιπογλυπτικής.

Βραχιονοπλαστική

Βελτιώστε την εμφάνιση και την ψυχολογία σας διορθώνοντας την χαλάρωση στην περιοχή των μπράτσων.

Η βραχιονοπλαστική επέμβαση.

Στη πλαστική βραχιόνων, αφαιρείται το περίσσιο δέρμα από το εσωτερικό των μπράτσων, αφήνοντας μία λεπτή ουλή, η οποία συνήθως δεν είναι εμφανής, λόγω του σημείου που γίνεται η τομή. Αφαιρείται τόση ποσότητα δέρματος και λίπους, ώστε να επιτευχθεί η ανόρθωση των μπράτσων και να δοθεί το επιθυμητό σχήμα. Η τομή ξεκινάει πιο πάνω από το εσωτερικό του αγκώνα και καταλήγει κοντά στο εσωτερικό της μασχάλης και υπάρχει το ενδεχόμενο να γίνεται κόκκινη μετά την επέμβαση.

Μετά την βραχιονοπλαστική.

Στη πλαστική βραχιόνων ή βραχιονοπλαστική η ανάρρωση πραγματοποιείται μέσα σε μερικές ημέρες μετά την επέμβαση και τα ράμματα είναι απορροφήσιμα.

Συνιστάται άδεια από την εργασία σας, για μία εβδομάδα. Σταδιακά, επιστρέφετε σε όλες τις προηγούμενες δραστηριότητές σας δύο εβδομάδες μετά την επέμβαση. Θα χρειαστεί να φοράτε ελαστικό επίδεσμο για διάστημα δύο εβδομάδων. Μετά την πλαστική βραχιόνων ή βραχιονοπλαστική, υπάρχει πιθανότητα εμφάνισης ελαφρού πρηξίματος στα άκρα, καθώς και ήπιο μελάνιασμα, τα οποία θα υποχωρήσουν σταδιακά μέχρι το τέλος της πρώτης εβδομάδας.

Ενδείξεις: χαλάρωση, τοπικό πάχος ή συνδυασμός και των δύο.

Αντενδείξεις: σοβαρές παθήσεις όπως διαβήτης, καρδιοπάθεια, διαταραχές στην επούλωση.

ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ ΣΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑ ΜΕ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ (BODYTITE)

Σε περίπτωση που ο γιατρός θέλει να προσθέσει ένα στοιχείο σύσφιξης στην περιοχή των μπράτσων και δεν υπάρχει έντονη χαλάρωση, μπορεί να γίνει χρήση της νέας μεθόδου Bodytite, όπως ονομάζεται η λιποαναρρόφηση με την βοήθεια ραδιοσυχνοτήτων RF.

Μέχρι σήμερα η χρήση των ραδιοσυχνοτήτων με μη επεμβατική εφαρμογή, μας βοηθά να βελτιώσουμε το περίγραμμα των γραμμών του σώματος είτε συρρικνώνοντας τα λιποκύτταρα, είτε βελτιώνοντας την κυτταρίτιδα.

Τώρα υπάρχει μια νέα τεχνική κατά την οποία ο γιατρός αφού πρώτα κάνει μια μικρή οπή στο δέρμα, όπως γίνεται στην κλασική λιποαναρρόφηση, και πριν προχωρήσει στην λιποαναρρόφηση χρησιμοποιεί μια ειδική, λεπτή κάνουλα του μηχανήματος RF.

Αρχικά τοποθετεί την λεπτή αυτή κάνουλα κάτω από το δέρμα και με τη βοήθεια των ραδιοσυχνοτήτων – που παράγουν θερμότητα – λιώνει το λίπος κάτω από το δέρμα και συνεχίζει με την λιποαναρρόφηση, ενώ τέλος αφαιρεί το λιωμένο λίπος

Το πλεονέκτημα της καινούργιας αυτής μεθόδου είναι ότι δεν απαιτείται ιδιαίτερος χρόνος ανάρρωσης του ασθενούς.

Μπορεί να εφαρμοστεί σε επιλεγμένες περιπτώσεις κατά τις οποίες είναι δύσκολη η αφαίρεση του λίπους, χρειαζόμαστε να προκαλέσουμε με την θερμότητα αυτή κάποιου βαθμού σύσφιξης στο δέρμα, ο γιατρός να είναι πιο επιθετικός για την αφαίρεση λίπους και την επίτευξη σύσφιξης.

Ακόμη και με την κλασική μέθοδο της λιποαναρρόφησης δημιουργείται μιας μορφής σύσφιξης στο δέρμα γιατί από τη φύση του το δέρμα έχει την δυνατότητα, μετά την αφαίρεση του λίπους, να συρρικνώνεται και να «μαζεύει». Χάρη στις ραδιοσυχνότητες επιτυγχάνεται πιο έντονη σύσφιξη.

Η διάρκεια της λιποαναρρόφησης με τη βοήθεια ραδιοσυχνοτήτων RF, είναι παρόμοια με αυτή της κλασικής μεθόδου λιποαναρρόφησης και ο χρόνος αποθεραπείας μικρότερος από 3-7 μέρες.

Ενδείξεις: τοπικό λίπος, μέτρια ή λίγη χαλάρωση.
Αντενδείξεις: σοβαρές παθήσεις όπως διαβήτης, καρδιοπάθειες καθώς και η ύπαρξη βηματοδότη.

ΣΥΣΦΙΞΗ ΣΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑ ΜΕ ΡΑΔΙΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ACCENT (Μη επεμβατικά)

Αν η χαλάρωση στα μπράτσα δεν είναι πάρα πολύ έντονη τότε μπορεί να εφαρμοστεί η μη επεμβατική θεραπεία με το μηχάνημα Accent που με τη βοήθεια των ραδιοσυχνοτήτων προσφέρει σύσφιξη.

Η θερμότητα που διαχέεται στους ιστούς από τις ραδιοσυχνότητες, έχει σαν αποτέλεσμα τα λιποκύτταρα να συρρικνωθούν, ενώ παράλληλα ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου.

Έτσι βελτιώνεται η ποιότητα του δέρματος και επιτυγχάνεται η βελτίωση της κυκλοφορίας.

Σε περιοχές που εμφανίζεται τοπικό πάχος – μόνο του – ή σε συνδυασμό με κυτταρίτιδα μπορεί να εφαρμοστεί η θεραπεία Accent στο σώμα.

Το Accent διαθέτει για τις θεραπείες σώματος δύο κεφαλές την μονοπολική (Unilarge) η οποία μεταφέρει τη θερμότητα στους ιστούς.

Καθώς επίσης και η κεφαλή (Uniform) η οποία συνδυάζει την μονοπολική ραδιοσυχνότητα με μασάζ για καλύτερη λεμφική παροχέτευση.

Η θεραπεία με τις ραδιοσυχνότητες (Accent) επαναλαμβάνεται κάθε 10 μέρες περίπου.

Συνήθως χρειάζονται συνολικά 4-6 συνεδρίες, ανάλογα με το μέγεθος του προβλήματος και την περιοχή.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, αλλά επέρχεται βελτίωση και κατά τους 3-4 πρώτες μήνες μετά την εφαρμογή.

Dr. A. Gaitanis

A

Ζητήστε να σας καλέσουμε για περισσότερες πληροφορίες.

15987
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ
Scroll to Top

Ο Απόστολος Γαϊτάνης μπορεί και συνδυάζει τις προσωπικές σας ανάγκες με ότι πιο σύγχρονο στην αισθητική πλαστική χειρουργική, για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

Ζητήστε να σας καλέσουμε