Υαλουρονικό στα χείλη

Βελτιώστε την εμφάνιση και την ψυχολογία σας αποκτώντας σαρκώδη χείλη. 

Υαλουρονικό στα χείλη

Το υαλουρονικό στα χείλη αποτελεί μία ιδιαίτερα δημοφιλής και φυσική μέθοδος αύξησης του όγκου στα χείλη. Η χρήση υαλουρονικού στα χείλη εφαρμόζεται για την δημιουργία ίσης αναλογίας του πάνω και κάτω χείλους, ενώ παράλληλα χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει τα γνωστά “σαρκώδη” χείλη.

 

Τι είναι το υαλουρονικό οξύ ;

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα φυσικό συστατικό που παράγεται από τον ανθρώπινο οργανισμό, διαδραματίζοντας καθοριστικό ρόλο στην αναδόμηση του δέρματος. Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί το βασικότερο συστατικό ενυδάτωσης του δέρματος, καθώς προσελκύει νερό, προσφέροντας ενυδάτωση και όγκο.

Έτσι, το συνθετικό υαλουρονικό οξύ χρησιμοποιείται με στόχο την αναπλήρωση του χαμένου υαλουρονικού που υπάρχει στο σώμα. Με το πέρασμα του χρόνου, το δέρμα σταδιακά χάνει την υγρασία και τον όγκο του. Έτσι, το συνθετικό υαλουρονικό οξύ επαναφέρει τον χαμένο όγκο, βελτιώνει την όψη του, λειαίνοντας το δέρμα, δίχως να παρεμβαίνει στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του προσώπου.

Υαλουρονικό στα χείλη

Βελτιώστε την εμφάνιση και την ψυχολογία σας αποκτώντας σαρκώδη χείλη. 

Πώς λειτουργεί το υαλουρονικό στα χείλη;

Το υαλουρονικό στα χείλη είναι από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες της αισθητικής ιατρικής που χρησιμοποιείται για την αισθητική βελτίωση των χειλιών, προσδίδοντας άμεσα και ορατά αποτελέσματα. Το υαλουρονικό στα χείλη χρησιμοποιείται για:

 • να αυξήσει τον όγκο των χειλιών
 • να βελτιώσει το περίγραμμα των χειλιών
 • να εξαλείψει τις περιστοματικές λεπτές γραμμές γύρω από τα χείλη
 • να διορθώσει ασυμμετρίες στα χείλη

Έτσι, η εφαρμογή του υαλουρονικού οξέος στα χείλη εκτός από την αύξηση του όγκου στα χείλη, καλύπτει τις γραμμές που σχηματίζονται γύρω από τα χείλη, λειτουργώντας αντιγηραντικά. 

Πώς λειτουργεί το υαλουρονικό στα χείλη ;

Το υαλουρονικό στα χείλη είναι από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες της αισθητικής ιατρικής που χρησιμοποιείται για την αισθητική βελτίωση των χειλιών, προσδίδοντας άμεσα και ορατά αποτελέσματα. Το υαλουρονικό στα χείλη χρησιμοποιείται για :

 • να αυξήσει τον όγκο των χειλιών
 • να βελτιώσει το περίγραμμα των χειλιών
 • να εξαλείψει τις περιστοματικές λεπτέςγραμμές γύρω από τα χείλη
 • να διορθώσει ασυμμετρίες στα χείλη

 

Έτσι, η εφαρμογή του υαλουρονικού οξέος στα χείλη εκτός από την αύξηση του όγκου στα χείλη, καλύπτει τις γραμμές που σχηματίζονται γύρω από τα χείλη, λειτουργώντας αντιγηραντικά.

 

Υαλουρονικό στα χείλη

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του υαλουρονικού στα χείλη;

Η τοποθέτηση υαλουρονικού στα χείλη είναι μία ακίνδυνη μέθοδος που δεν φέρει καθόλου παρενέργειες. Το υαλουρονικό στα χείλη φέρει τα εξής πλεονεκτήματα:

 • η θεραπεία διαρκεί 30 λεπτά
 • είναι μία ανώδυνη διαδικασία
 • διορθώνει τις ρυτίδες έκφρασης
 • τα αποτελέσματα διαρκούν ακόμα και 6 μήνες
 • το αποτέλεσμα μπορεί να είναι αναστρέψιμο

Τι πρέπει να αποφεύγω μετά τη θεραπεία;

Αφού ολοκληρωθεί η έγχυση του υαλουρονικού στα χείλη είναι σημαντικό να αποφεύγετε τα εξής:

 • Αποφύγετε τη λήψη φαρμάκων με αντιπηκτική δράση
 • Αποφύγετε την πρόσληψη αλκοόλ τις πρώτες δύο ημέρες
 • Μην αθληθείτε για τις πρώτες δύο ημέρες
 • Παγοθεραπεία με έλεγχο
 • Μην εκτίθεστε στον ήλιο

Το υαλουρονικό στα χείλη αποτελεί την πιο αναγνωρισμένη αισθητική θεραπεία που έχει ως στόχο να βελτιώσει τα χείλη, αλλά συνάμα την εμφάνιση ολόκληρου το προσώπου. Η εμπειρία και η εξειδίκευση του Πλαστικού Χειρουργού διασφαλίζουν την επιτυχή εφαρμογή του υαλουρονικού στα χείλη. Εάν επιθυμείτε σαρκώδη χείλη και μία ανανεωμένη εμφάνιση στο πρόσωπο σας,  επικοινωνήστε με τον έμπειρο Πλαστικό Χειρουργό, Απόστολο Γαϊτάνη. Ο Δρ. Γαϊτάνης έχει πραγματοποιήσει πολλές συνεδρίες εφαρμογής υαλουρονικού οξέος στα χείλη, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός ομοιόμορφου και φυσικού αποτελέσματος.

Η εφαρμογή του υαλουρονικού οξέος στα χείλη είναι από τις πιο δημοφιλείς θεραπείες που χρησιμοποιείται για την αισθητική βελτίωση των χειλιών, προσδίδοντας όγκο και ελαστικότητα.

Τα fillers υαλουρονικού οξέος στα χείλη πραγματοποιείται μέσα από την εφαρμογή λεπτών βελονών στα χείλη.

Αμέσως μετά τη θεραπεία με υαλουρονικό οξύ τα χείλη σας θα αποκτήσουν όγκο, τονίζοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

Αποφύγετε τη λήψη φαρμάκων με αντιπηκτική δράση και την έντονη γυμναστική.

Dr. A. Gaitanis

A

Ζητήστε να σας καλέσουμε για περισσότερες πληροφορίες.

15987
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ
Scroll to Top

Ο Απόστολος Γαϊτάνης μπορεί και συνδυάζει τις προσωπικές σας ανάγκες με ότι πιο σύγχρονο στην αισθητική πλαστική χειρουργική, για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

Ζητήστε να σας καλέσουμε