Αυξητική Στήθους

Βελτιώστε την εμφάνιση και την ψυχολογία σας αλλάζοντας μπούστο & την αυτοπεποίθησή σας.

Τονώστε το μπούστο & την αυτοπεποίθησή σας!

Μάθετε τα πάντα για την δημοφιλέστερη επέμβαση πλαστικής χειρουργικής στις γυναίκες, η οποία θα ενισχύει όχι μόνο το μπούστο αλλά και την αυτοπεποίθησή σας.

Είστε έτοιμη να νιώσετε καλύτερα με το σώμα σας & ν’ αποκτήσετε την εικόνα που πάντα ονειρευόσασταν; Τώρα μπορείτε! Αλλάζοντας την εμφάνισή σας θα αισθανθείτε πιο όμορφη και θα αλλάξετε όχι μόνο τη διάθεσή σας αλλά και ολόκληρη τη ζωή σας. Άλλωστε το καλοσχηματισμένο στήθος αποτελεί σύμβολο θηλυκότητας που κάθε γυναίκα επιθυμεί!

Ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης – έχοντας περισσότερες από χίλιες επεμβάσεις στήθους στο ενεργητικό του – θα βρίσκεται από την αρχή κοντά σας, για να σας ενημερώσει για όλα όσα θέλετε να μάθετε για την αυξητική στήθους. Εφαρμόζει τις πιο σύγχρονες τεχνικές, με απόλυτη ασφάλεια, προσφέροντας φυσικό αποτέλεσμα.

Αυξητική Στήθους

Βελτιώστε την εμφάνιση και την ψυχολογία σας αλλάζοντας μπούστο & την αυτοπεποίθησή σας.

Πρώτη επίσκεψη για την Αυξητική Στήθους

Ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της διαδικασίας της αύξησης του γυναικείου στήθους, είναι η προεγχειρητική επίσκεψη της γυναίκας στον Πλαστικό Χειρουργό. Στην πρώτη αυτή επίσκεψη θα ληφθεί ένα λεπτομερές ιατρικό ιστορικό και χρειάζεται ν’ αναφέρετε στον γιατρό ό,τι έχει σχέση με την υγείας σας.

Ο κύριος Γαϊτάνης αφού εξετάσει το στήθος σας, θα σας εξηγήσει τα διάφορα είδη ενθεμάτων που υπάρχουν και θα επιλέξετε μαζί το καταλληλότερο για την δική σας αυξητική στήθους.

Στη συνέχεια θα καθοριστούν ο τύπος και το μέγεθος του ενθέματος, το σημείο της χειρουργικής τομής καθώς και αν το ένθεμα θα τοποθετηθεί πάνω ή κάτω από τον μείζονα θωρακικό μυ. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει εμπιστοσύνη ανάμεσα σε ασθενή και γιατρό, ο οποίος χρειάζεται να έχει μεγάλη εμπειρία στην συγκεκριμένη επέμβαση και να μπορεί να δείξει στην ασθενή φωτογραφίες από παρόμοιες περιπτώσεις με τη δική της.

Έτσι, οι φωτογραφίες προηγούμενων ασθενών, μπορούν να δώσουν την εικόνα που θα έχει το δικό σας στήθος μετά τη χειρουργική επέμβαση.

Ενθέματα σιλικόνης

Όλα τα ενθέματα για την αυξητική στήθους αποτελούνται από ένα εξωτερικό περίβλημα το οποίο είναι φτιαγμένο από στερεά σιλικόνη. Εκείνο που αλλάζει είναι το περιεχόμενό του.

Στα σύγχρονα ενθέματα σιλικόνης το περιεχόμενό τους είναι σε μορφή τζελ “cohesive gel”. Ακόμη και στην περίπτωση πιθανής ρήξης του ενθέματος – γεγονός που είναι πολύ σπάνιο – η σιλικόνη δεν φεύγει, μιας και είναι σε μορφή τζελ.

Τα σύγχρονα ενθέματα σιλικόνης έχει διαπιστωθεί πως είναι απολύτως ασφαλή, μετά και από αρκετές μελέτες που έχουν πραγματοποιηθεί. Συγκεκριμένα τα τελευταία 20 χρόνια, δεν έχει βρεθεί κάποια συσχέτιση των ενθεμάτων σιλικόνης με παθήσεις.

Αποτελέσματα από μακροχρόνιες μελέτες στις Η.Π.Α. δείχνουν ότι γυναίκες με ενθέματα σιλικόνης έχουν μειωμένη πιθανότητα να νοσήσουν από καρκίνο του μαστού.

Η σιλικόνη δεν εμποδίζει τη μαστογραφία, απλά χρειάζονται μερικές πρόσθετες πλάγιες λήψεις. Γυναίκες που έχουν ενθέματα σιλικόνης στο στήθος έχουν τις ίδιες πιθανότητες να εμφανίσουν καρκίνο του μαστού, με γυναίκες που δεν έχουν.

Τα ενθέματα σιλικόνης χρησιμοποιούνται πολύ συχνά σε γυναίκες μετά από αφαίρεση στήθους λόγω καρκίνου του μαστού για αποκατάσταση.

Είδη ενθεμάτων για την Αυξητική Στήθους

Τα ενθέματα σιλικόνης διακρίνονται σε στρογγυλά και σ’ εκείνα που έχουν σχήμα σταγόνας. Τα στρογγυλά ενθέματα μπορεί να είναι χαμηλού, μεσαίου ή υψηλού προφίλ, ενώ τα ενθέματα σε σχήμα σταγόνας χωρίζονται σε μεσαίου και υψηλού προφίλ. Στις περισσότερες περιπτώσεις χρησιμοποιούνται τα στρογγυλά ενθέματα (μεσαίου προφίλ), συνήθως όταν χρειάζεται να συνδυαστεί η αυξητική στήθους με ανόρθωση. Ενώ τα υψηλού προφίλ ενθέματα χρησιμοποιούνται σε περιπτώσεις που πραγματοποιείται μόνο η αυξητική επέμβαση στο στήθος.

Τα υψηλού προφίλ ενθέματα διαθέτουν στενή βάση, με αποτέλεσμα να προσφέρουν την μεγαλύτερη δυνατή βελτίωση στο σχήμα του στήθους και προβολή προς τα έξω. Τα ενθέματα σιλικόνης σε σχήμα σταγόνας χρησιμοποιούνται συνήθως στην αποκατάσταση του στήθους μετά από μαστεκτομή, καθώς επίσης και σε γυναίκες που δεν διαθέτουν καθόλου μαζικό αδένα, με πολύ λεπτό δέρμα και μυϊκό σύστημα.

Τα ενθέματα σε σχήμα σταγόνας εμφανίζουν λίγο πιο σκληρή αίσθηση, σε σχέση με τα στρογγυλά ενθέματα. Ο κύριος Γαϊτάνης χρησιμοποιεί και τα δύο είδη σιλικόνης, Αμερικάνικης προέλευσης, οι οποίες είναι δοκιμασμένες και παρέχουν ασφαλές αποτέλεσμα.

Η απόφαση για το μέγεθος του ενθέματος θα ληφθεί από κοινού με τον γιατρό, με βάση και την εκτίμηση της γυναίκας για το επιθυμητό αποτέλεσμα και τη συμβουλή του γιατρού, βασιζόμενος σύμφωνα με την εμπειρία του και στον τύπο του προϋπάρχοντος στήθους της γυναίκας.

Οι περισσότερες γυναίκες επιθυμούν το στήθος τους να βρίσκεται σε αρμονία με το υπόλοιπο σώμα και το μέγεθός του να δένει με τις αναλογίες τους.

Τονώστε το μπούστο & την αυτοπεποίθησή σας!

Αυξητική Στήθους - Λίγα λόγια για την επέμβαση

Υπάρχουν τρία διαφορετικά σημεία όπου μπορεί να τοποθετηθεί η μικρή, 4cm, χειρουργική τομή. Στην μασχάλη (σπάνια), στη θηλαία άλω (στην περιοχή της θηλής) και στην υπομάστιο πτυχή, δηλαδή κάτω από το στήθος, που είναι και η πιο συχνή.

Μια άλλη απόφαση που θα ληφθεί στην πρώτη επίσκεψη, είναι αν το ένθεμα της σιλικόνης θα τοποθετηθεί πάνω ή κάτω από τον μείζονα θωρακικό μυ της γυναίκας. Αν η γυναίκα έχει ήδη αρκετό στήθος, το οποίο δεν παρουσιάζει σημαντική πτώση, τότε το ένθεμα τοποθετείται πάνω από τον μυ, αλλά κάτω από το ήδη υπάρχον στήθος. Αν η γυναίκα δεν έχει αρκετό όγκο στο στήθος για να καλυφθεί το ένθεμα, τότε η σιλικόνη τοποθετείται κάτω από τον μυ, με αποτέλεσμα λίγο μεγαλύτερη περίοδο μετεγχειρητικής ανάρρωσης.

Στις περιπτώσεις που το ένθεμα τοποθετείται κάτω από τον μείζονα θωρακικό μυ, ο κύριος Γαϊτάνης εφαρμόζει μια νέα τεχνική “subfacial”, τοποθετώντας το ένθεμα σιλικόνης κάτω από την περιτονία του μείζονα θωρακικού μυός.

Μετά την Αυξητική Στήθους

Η επέμβαση γίνεται με γενική αναισθησία και διαρκεί μία ώρα περίπου. Μπορείτε να επιστρέψετε στο σπίτι σας αργά την ίδια ημέρα. Θα πρέπει να έχει κανονίσει άδεια από την εργασία της για 3-5 ημέρες. Μετά την επέμβαση φοράτε ένα ειδικό αθλητικό σουτιέν για δύο εβδομάδες συνεχώς πρωί και βράδυ, ενώ στη συνέχεια ο ειδικός στηθόδεσμος φοριέται μόνο την ημέρα για ακόμη 2 εβδομάδες. Απαγορεύεται να φοράτε στηθόδεσμο με μπανέλες, για τουλάχιστον 4 εβδομάδες μετά την επέμβαση. Ενώ χρειάζεται προστασία από έντονες μυϊκές κινήσεις για ένα διάστημα 10-15 ημερών.

Μετά την Τρίτη εβδομάδα περίπου μπορείτε να επιστρέψετε στο γυμναστήριο. Την επόμενη μέρα του χειρουργείου επισκέπτεστε τον γιατρό, οπότε θα γίνει η πρώτη αλλαγή και θα ελεγχθούν οι χειρουργικές τομές. Στη συνέχεια θα χρειαστεί επανέλεγχος μετά από 4 ημέρες. Όλα τα ράμματα είναι απορροφήσιμα και ο κύριος Γαϊτάνης δεν χρησιμοποιεί στις περισσότερες περιπτώσεις παροχετεύσεις. Κατάλληλες οδηγίες και για περαιτέρω επισκέψεις θα δοθούν στη δεύτερη συνάντηση.

Συμπερασματικά, η αυξητική επέμβαση του στήθους μπορεί να γίνει με ασφάλεια και να δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα στη γυναίκα. Όπως όλες οι χειρουργικές επεμβάσεις, έτσι και η αυξητική στήθους έχει μικρούς κινδύνους επιπλοκών, οι οποίοι μειώνονται όταν η γυναίκα απευθύνεται σε ειδικό Πλαστικό Χειρουργό, με διαπιστωμένη μεγάλη εμπειρία στη συγκεκριμένη επέμβαση.

Αυξητική Στήθους με Λιπομεταφορά

Η πιο φυσική αύξηση στήθους για να τονίσετε την αυτοπεποίθησή σας!

Με τη βοήθεια της λιποαναρρόφησης απομακρύνουμε αρχικά το περιττό λίπος από την περιοχή της κοιλιάς ή τους μηρούς και το επανατοποθετούμε (κατόπιν επεξεργασίας) στο στήθος για την ενίσχυση του μεγέθους του.

Πλεονεκτήματα Λιπομεταφοράς

  • Συνδυασμός 2 επεμβάσεων σε 1

Αυτή η χειρουργική επέμβαση χρησιμοποιεί συνδυασμό λιποαναρρόφησης και μεταφοράς λίπους (λιπομεταφορά) για την αυξητική στήθους. Το θετικό λοιπόν είναι ότι βελτιώνουμε δύο ή και περισσότερα σημεία παράλληλα. Αφαιρούμε λίπος από ένα-δύο σημεία και το μεταφέρουμε εκεί ακριβώς που θέλουμε.

  • Φυσικό αποτέλεσμα

Ένας λόγος και μάλιστα από τους βασικότερους για τους οποίους η επέμβαση αυτή είναι διαδεδομένη, είναι επειδή τα αποτελέσματα φαίνονται εντελώς φυσικά.

Έτσι μπορούμε να αυξήσουμε τον όγκο του στήθους και να βελτιώσουμε το σχήμα χωρίς τη χρήση ξένου σώματος, όπως το ένθεμα σιλικόνης.

Επίσης μπορούμε να ρυθμίσουμε το επιθυμητό μέγεθος ανάλογα με την ποσότητα λίπους που υπάρχει στο σώμα και την επιθυμία της ασθενούς.

Γίνεται μία μικρή επιδιόρθωση γιατί ένα μικρό ποσοστό λίπους μπορεί να απορροφηθεί. Οι λεπτομέρειες πρέπει να συζητηθούν διεξοδικά στο ιατρείο.

Dr. A. Gaitanis

A

Ζητήστε να σας καλέσουμε για περισσότερες πληροφορίες.

15987
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ
Scroll to Top

Ο Απόστολος Γαϊτάνης μπορεί και συνδυάζει τις προσωπικές σας ανάγκες με ότι πιο σύγχρονο στην αισθητική πλαστική χειρουργική, για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

Ζητήστε να σας καλέσουμε