Λιπομεταφορά & Ενέσιμο Υαλουρονικό

Βελτιώστε την εμφάνιση και την ψυχολογία σας διορθώνοντας σημεία του σώματος ή του προσώπου, με την μέθοδο της Λιπομεταφοράς & και του ενέσιμου Υαλουρονικού.

Διόρθωση ατελειών με ενέσιμα & λιπομεταφορά

Λιπομεταφορά - Μεταφορά λίπους στο πρόσωπο

Με την μέθοδο αυτή μεταφέρεται λίπος από άλλα σημεία του σώματος για να τονιστούν τα χείλη, να γεμίσουν οι ρινοπαρειακές αύλακες ή να αναδειχθούν τα ζυγωματικά. Η διαδικασία πραγματοποιείται με ειδικές βελόνες με τις οποίες συλλέγεται λίπος από περιοχές όπου υπάρχει περίσσεια, όπως την εσωτερική πλευρά του γονάτου ή την κοιλιά και στη συνέχεια τοποθετείται στην περιοχή που θέλουμε να ενισχύσουμε.

Η ενόχληση κατά την εφαρμογή περιορίζεται στη συγκεκριμένη περιοχή, διαρκεί 1-2 μέρες και αντιμετωπίζεται εύκολα με κοινά παυσίπονα, τύπου παρακεταμόλης. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και μετά από 2-3 μέρες μπορείτε να επιστρέψετε στην εργασία σας.

Λιπομεταφορά & Ενέσιμο Υαλουρονικό

Βελτιώστε την εμφάνιση και την ψυχολογία σας διορθώνοντας σημεία του σώματος ή του προσώπου.

Λιπομεταφορά - Μεταφορά λίπους στα χέρια

Η ανανέωση των χεριών μπορεί να γίνει με έγχυση λίπους για να δώσουμε όγκο, καθώς και για αντιγήρανση. Τα λιποκύτταρα που εγχύονται περιέχουν βλαστοκύτταρα που συντελούν στην δημιουργία μιας πιο νεανικής και σφριγηλής όψης στο δέρμα.

Με την λιπομεταφορά μεταφέρουμε λίπος από άλλα σημεία του σώματος για να γεμίσουμε και να αναδείξουμε τα χέρια.

Με ειδικές βελόνες ο πλαστικός χειρουργός συλλέγει το λίπος από την εσωτερική πλευρά του γονάτου ή την κοιλιά, συνήθως και στη συνέχεια το τοποθετεί στην περιοχή που θέλουμε να ενισχύσουμε.

Υαλουρονικό για τα οπίσθια & τις γάμπες

Το ειδικό υαλουρονικό οξύ λειτουργεί στη βάση του όπως τα anti-aging fillers, με τη διαφορά πως τώρα πια, χάρη στη σύνθεση αυτού του υλικού, χαρίζει όγκο σε περιοχές που πριν δεν ήταν εφικτό με μη επεμβατικές μεθόδους.

Εφαρμόζεται με τοπική αναισθησία στην υπό θεραπεία περιοχή και εισάγεται το βραδέος διασπώμενο υαλουρονικό οξύ, από την κορυφή και με φορά προς τα κάτω, ώστε να πετύχουμε ομοιόμορφη διάχυση και φυσικό αποτέλεσμα.

To υαλουρονικό είναι το πρώτο προϊόν που πετυχαίνει το γνωστό μας Body Contouring μη επεμβατικά, με απόλυτη ασφάλεια.

Έτσι ενώ στο παρελθόν, η χειρουργική λύση που θα μπορούσε να ενισχύσει αποτελεσματικά τα επίπεδα οπίσθια ήταν η τοποθέτηση εμφυτευμάτων, τα οποία όμως μετακινούνταν και ήταν επώδυνα. Τώρα, μέσα από μια σχετικά σύντομη διαδικασία εγχέεται υαλουρονικό, το οποίο τα στρογγυλεύει.

Το ίδιο υλικό επίσης χρησιμοποιείται και για να διορθώσει της ατέλειες της κλασικής λιπαναρρόφησης και να σμιλέψει τις γάμπες. Το συγκεκριμένο filler χρησιμοποιείται για να ανορθώσει, να επαναδιαμορφώσει και να αυξήσει το μέγεθος στις περιοχές που επιθυμούμε.

Η όλη διαδικασία διαρκεί μόλις 30-60 λεπτά, ανάλογα με την έκταση της υπό θεραπεία περιοχής και μπορείτε να επιστρέψετε αμέσως στο καθημερινό σας πρόγραμμα.

Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό, θελκτικές γάμπες, σφριγηλά οπίσθια, διόρθωση ανομοιομορφιών, που προκύπτουν από λιποαναρρόφηση, είναι μερικά μόνο από τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που προσφέρει το υαλουρονικό, που διαρκούν περίπου 18 μήνες.

Οι αλλεργικές αντιδράσεις, η λήψη ασπιρίνης και οι νόσοι του ανοσοποιητικού είναι αντενδείξεις. Ενώ σπάνια, μπορεί να εμφανιστούν μόλυνση στην περιοχή, πρήξιμο ή εκχυμώσεις.

Τέλος, να συμπληρωθεί ότι η προσθήκη όγκου στα οπίσθια και τις γάμπες μπορεί να πραγματοποιηθεί και με λιπομεταφορά.

Dr. A. Gaitanis

A

Ζητήστε να σας καλέσουμε για περισσότερες πληροφορίες.

15987
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ
Scroll to Top

Ο Απόστολος Γαϊτάνης μπορεί και συνδυάζει τις προσωπικές σας ανάγκες με ότι πιο σύγχρονο στην αισθητική πλαστική χειρουργική, για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

Ζητήστε να σας καλέσουμε