Μεσοθεραπεία Ματιών

Βλέμμα καθαρό αλλά και μείωση ρυτίδων στην περιοχή των ματιών – ακόμα και εξάλειψη τους!

NANOSOFT ™

Η ανάγκη της συνεργασίας των Πλαστικών Χειρουργών και των Δερματολόγων να πετύχουν τη μέγιστη συγχρονισμένη αναγεννητική δράση και διέγερσης τον κυττάρων με το λιγότερο πόνο στις πιο ευαίσθητες περιοχές του προσώπου και του λαιμού και ντεκολτέ δημιούργησαν την καινοτόμο πιστοποιημένη συσκευή έγχυσης NANOSOFT ™ by Fillmed. Εφαρμόζεται στο άνω και κάτω βλέφαρο και περιοφθαλμικά στο «πόδι της χήνας», στις λεπτές γραμμές περιστοματικά και στο λαιμό στις οριζόντιες γραμμές (κολιέ της Αφροδίτης), τη μείωση των ρινοκολικών πτυχών και των γραμμών μαριονέτας και άλλες ευαίσθητες περιοχές οι οποίες μέχρι τώρα ήταν δύσκολο να διαχειριστούν..

Οι μαύροι κύκλοι εντοπίζονται σε αυτή την περιοχή του προσώπου επειδή το δέρμα είναι πολύ λεπτό (δεν ξεπερνά σε πάχος το 0,5 χιλιοστό, τη στιγμή που σε όλο το υπόλοιπο σώμα το δέρμα έχει πάχος κατά μέσο όρο 2 χιλιοστά) με αποτέλεσμα τα αιμοφόρα αγγεία να γίνονται ορατά και να “βάφουν” την επιδερμίδα με ένα ιώδες χρώμα.

Το Nanosoft αποτελείται απο τρεις ακίδες έγχυσης 0,6mm. Το βάθος της έγχυσης ελέγχεται και επιτρέπει τη διέγερση του κατάλληλου στρώματος του δέρματος δημιουργώντας λευκούς πομφούς. Η συσκευή NANOSOFT ενώνεται με μια σύριγγα και εκχύεται NCTF. Το NCTF περιλαμβάνει 55 συστατικά για την αποκατάσταση των επιφανειών του δέρματος. Επισκευάζει ενεργά το δέρμα για να αντικαταστήσει τα ανεπαρκή μέταλλα όπως το μαγνήσιο, το νάτριο, το κάλιο και το ασβέστιο.

Περιέχει:

 • 14 Βιταμίνες (Α, Β, C, E): Διεγείρουν τις ζωτικές λειτουργίες των κυττάρων
 • 24 Αμινοξέα: Βοηθούν την παραγωγή πρωτεϊνων (ελαστίνη, κολλαγόνο κλπ)
 • 6 Συνένζυμα: Λειτουργούν καταλυτικά στις βιοχημικές αντιδράσεις των ιστών
 • 5 Βάσεις νουκλεϊνικών οξέων: Ενεργοποιούν την κυτταρική επικοινωνία
 • 4 Μεταλλικά στοιχεία: Προλαμβάνουν και δρουν ενάντια στιε ελλείψεις του δέρματος
 • 2 Αντιοξειδωτικά: Μειώνουν τη δημιουργία των ελεύθερων ριζών.

ΦΟΡΜΟΥΛΑ NCTF

Ανόρθωση προσώπου & λαιμού.

ΦΟΡΜΟΥΛΑ NCTF

H αναγεννητική φόρμουλα NCTF by Fillmed είναι ιοντική φόρμουλα εξισορρόπησης λειαίνει το δέρμα και ενοποιεί τη δομή του, προάγει την αναγέννηση και την αποκατάσταση των δερματικών κυττάρων, αυξάνει τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας και την διατηρεί λαμπερή.

Η ισχυρή υγροσκοπική ιδιότητα του, επιτρέπει να δεσμεύει μέχρι 30 φορές παραπάνω του όγκο του, σε νερό. Επίσης παρέχει εξαιρετική επιδερμική αναδόμηση, δρώντας στον κυτταρικό πολλαπλασιασμό και ρυθμίζει τη μικροκυκλοφορία στο επίπεδο του δέρματος.

Nanosoft Eyes

Το πρωτοποριακό αποκλειστικό πρωτόκολλο αναζωογόνησης της περιοχής γύρω από τα μάτια συνδυάζει εξειδικευμένο πίλινγκ με στοχευμένη Μεσοθεραπεία.

 1. Bright Peel
  Συνδυάζοντας το εξειδικευμένο πίλινγκ Bright Peel και την προηγμένη Μεσοθεραπεία Nanosoft προσφέρει στην περιοφθάλμια περιοχή αναζωογόνηση, αντιγήρανση, λεύκανση και λείανση λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Με το Nanosoft Eye πετυχαίνουμε ολιστική φροντίδα για το πιο ευαίσθητο τμήμα της επιδερμίδας του προσώπου.

 2. Μεσοθεραπεία Nanosoft
  Για τις εξειδικευμένες ανάγκες της επιδερμίδας στην περιοχή γύρω από το μάτια τώρα υπάρχει μία εξειδικευμένη μέθοδος Μεσοθεραπείας. Η Nanosoft είναι μία συσκευή (βελόνα), ενέσιμης εφαρμογής, που στοχεύει στις ανώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας και προσεγγίζει με μεγάλη ασφάλεια την ευαίσθητη επιδερμίδα στην περιοφθάλμια περιοχή. Αυτή η απαλή και εύκαμπτη βελόνα είναι εύχρηστη στην εφαρμογή με εστιασμένο βάθος έγχυσης στις ανώτερες στοιβάδες. Συνήθως δεν δημιουργούνται μώλωπες και δεν είναι απαραίτητη η χρήση αναισθητικής κρέμας γιατί αποτελεί σχεδόν ανώδυνη διαδικασία.

  Το μεσοθεραπευτικό διάλυμα που εγχέεται με τη βελόνα Nanosoft είναι μια μοναδική πολύ- αναζωογονητική φόρμουλα για την λείανση των ρυτίδων, την ενυδάτωση της επιδερμίδας και τη διόρθωση των σημαδιών της γήρανσης. Περιέχει υαλουρονικό οξύ σε ελεύθερη μορφή, 12 βιταμίνες, 24 αμινοξέα, 6 συνένζυμα, 6 μέταλλα, γλουταθειόνη.

 3.  Eye Recovery Mask
  Αφού ολοκληρώσουμε την διαδικασία της Μεσοθεραπείας, τοποθετούνται για 15 λεπτά τα Eye patches. Περιέχουν πολυσακχαρίδια για σύσφιξη τόσο άμεσα όσο και μακροπρόθεσμα, πεπτίδια για τη μείωση του οιδήματος και των μαύρων κύκλων, πεπτίδια κολλαγόνου για τις ρυτίδες στην περιοχή, προβιταμίνη Β5 για ενυδάτωση και απάλυνση των λεπτών γραμμών.

Ποια είναι τα προβλήματα στην περιοχή των ματιών;

 • Ρυτίδες στο πόδι της χήνας
 • Απώλεια όγκου στο κάτω βλέφαρο
 • Λεπτό και με πτώση βλέφαρο
 • Ελάστωση
 • Απώλεια υγρασίας 
 • Απώλεια λάμψης 
 • Μαύροι κύκλοι

Σε ποιες περιπτώσεις προτείνεται η θεραπεία;

 • Ρυτίδες- λεπτές γραμμές
 • Υπέρχρωση (μαύροι κύκλοι)- μείωση υπέρχρωσης, βελτίωση ποιότητας του δέρματος, μείωση φλεγμονής 
 • Αγγείωση- μείωση ορατότητας των αγγείων 
 • Δομή – αποκατάσταση του χαμένου όγκου 
 • Αφυδάτωση

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Προτείνονται τρεις συνεδρίες σε απόσταση δύο εβδομάδων μεταξύ τους. Μετά από 5-6 μήνες συνιστάται μία εφαρμογή συντήρησης. Ο κύκλος θεραπειών επαναλαμβάνεται μετά από ένα χρόνο για να διατηρηθεί το αποτέλεσμα.

Πότε δεν επιτρέπεται η θεραπεία;

Η συγκεκριμένη θεραπεία δεν μπορεί να γίνει σε περιπτώσεις που ο ασθενής έχει σακούλες κάτω από τα μάτια. Επίσης δεν επιτρέπεται σε εγκυμοσύνη και θηλασμό. Αν υπάρχουν αυτοάνοσα νοσήματα, την αξιολόγηση κάνει o γιατρός.

Dr. A. Gaitanis

A

Ζητήστε να σας καλέσουμε για περισσότερες πληροφορίες.

15987
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ
Scroll to Top

Ο Απόστολος Γαϊτάνης μπορεί και συνδυάζει τις προσωπικές σας ανάγκες με ότι πιο σύγχρονο στην αισθητική πλαστική χειρουργική, για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

Ζητήστε να σας καλέσουμε