Aναίμακτο lifting Ματιών

Ξαναδώστε ελαστικότητα στο δέρμα γύρω από τα μάτια σας και ένα πιο νεανικό βλέμμα!

Aναίμακτο lifting Ματιών

Το αναίμακτο lifting ματιών αποτελεί μία μη χειρουργική θεραπεία εξομάλυνσης των ρυτίδων έκφρασης. Είναι μία καινοτόμος θεραπεία δίχως να προκαλεί κάποιο τραύμα ή πόνο. Το αναίμακτο lifting ματιών προσφέρει σύσφιξη και αφυπνίζει εξίσου τη διαδικασία της κολλαγονογένεσης. Εάν θέλετε να αποφύγετε το χειρουργικό λίφτινγκ (βλεφαροπλαστική), τότε το αναίμακτο lifting ματιών, αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή.

Πώς δημιουργούνται οι ρυτίδες έκφρασης στα μάτια;

Στην καθημερινότητα μας, οι εκφράσεις του προσώπου μας επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό την περιοχή γύρω από τα μάτια. Με την πάροδο του χρόνου και καθώς το όριο ελαστικότητας του δέρματος έχει ξεπεραστεί εγκαθίστανται μόνιμες ρυτίδες, οι οποίες είναι πλέον εμφανείς. Οι μόνιμες ρυτίδες είναι εμφανείς ακόμα και σε κατάσταση ηρεμίας, δηλαδή όταν το πρόσωπο είναι ανέκφραστο. Από την άλλη, η κληρονομικότητα διαδραματίζει σημαντικό ρόλος, καθώς τα άτομα με λεπτό και ξηρό δέρμα αναπτύσσουν πολύ γρηγορότερα εκφραστικές ρυτίδες ηρεμίας. Αυτό προκαλείται, καθώς το όριο ελαστικότητας του δέρματος είναι πολύ χαμηλό, καθώς καθορίζεται από το DNA μας.

Κάποιες θεραπείες κατά των ρυτίδων χρησιμοποιούν, βοτουλινική τοξίνη. Η χρήση βοτουλινικής τοξίνης, παραμένει ο πιο γρήγορος δρόμος για την άμεση βελτίωση των λεπτών γραμμών. Ωστόσο, αρκετές γυναίκες το αποφεύγουν επειδή δεν θέλουν να έχουν ένα πρόσωπο που δεν συσπάται.

Aναίμακτο lifting Ματιών

Ξαναδώστε ελαστικότητα στο δέρμα γύρω από τα μάτια σας και ένα πιο νεανικό βλέμμα!

Τι είναι το αναίμακτο lifting ματιών;

Το αναίμακτο lifting ματιών είναι μία μη χειρουργική θεραπεία που στοχεύει στην αναζωογόνηση των βαθύτερων στιβάδων, χωρίς να επηρεάσει την επιφάνεια της επιδερμίδα. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από τη χρήση του κλασματικού λέιζερ-Erbium laser. Με τη συγκεκριμένη τεχνολογία εξασφαλίζεται μία ακριβής και ασφαλής θεραπεία ανάπλασης της περιοχής των ματιών.

Πώς πραγματοποιείται το αναίμακτο lifting ματιών ;

Ένα επιτυχές αναίμακτο lifting ματιών πραγματοποιείται μέσα από την χρήση συγκεκριμένης τεχνολογίας. Το Erbium Laser – Κλασματικό λέιζερ, είναι μία σύγχρονη θεραπεία καταπολέμησης των ρυτίδων των ματιών που στοχεύει στην επιλεκτική καταστροφή με αυτοθερμόλυση των σημείων που παρουσιάζουν την ένδειξη προβλήματος, αφήνοντας ανέπαφα τις περιοχές όπου οι ιστοί είναι υγιείς.

 

Πώς λειτουργεί το Erbium Laser – Κλασματικό λέιζερ;

To Erbium Laser– Κλασματικό λέιζερ αντιλαμβάνεται την επιδερμίδα σαν ένα πλέγμα αποτελούμενο από πολλά μικρά τμήματα (pixels). Τα κατώτερα στρώματα θερμαίνονται από τη συσκευή και διεγείρονται, ώστε να παράγουν περισσότερο κολλαγόνο στο χόριο. Έτσι, προσφέρεται στο δέρμα μια πιο λεία και ελαστική υφή. Η θερμική βλάβη που προκαλείται δημιουργεί κυτταρικό ερεθισμό και προάγει τη διαδικασία επούλωσης των ιστών. Αυτή η διαδικασία οδηγεί στη ενίσχυση του υπάρχοντος κολλαγόνου και παραγωγή νέου προκαλώντας σύσφιξη και τόνωση των βλεφάρων.

Αναίμακτο lifting ματιών : Πλεονεκτήματα

Τα πλεονεκτήματα του αναίμακτου lifting ματιών μέσα από τη χρήση του κλασματικού λέιζερ δεν σχετίζονται μόνο με τα αποτελέσματα που φέρουν στην επιδερμίδα, αλλά και με την ποιότητα της τεχνικής.

Μέσα από την αφαίρεση της εξωτερικής στιβάδας της επιδερμίδας, επιτρέπει εκτός από τη λείανση των λεπτών γραμμών, τη συνάμα μείωση των πόρων, προσδίδοντας μία πιο νεανική και σφριγηλή όψη στα μάτια.

Επειδή ακριβώς το κλασματικό λέιζερ επεμβαίνει τμηματικά και όχι σε όλη την επιφάνεια της επιδερμίδας φέρει τα εξής πλεονεκτήματα:

  • απομακρύνει τα περισσότερα επιφανειακά «γερασμένα» κύτταρα
  • βοηθά στην επούλωση των κυττάρων κάτω από την επιδερμίδα που είναι πιο ελαστικά και εύκαμπτα
  • η θερμική βλάβη που προκαλείται δημιουργεί κυτταρικό ερεθισμό και προάγει τη διαδικασία επούλωσης των ιστών
  • ενισχύει το υπάρχον κολλαγόνο και παράγει νέο προκαλώντας σύσφιξη και τόνωση των βλεφάρων
  • μικρότερος χρόνος ανάρρωσης

Κατά αυτόν τον τρόπο, καθώς τα κατώτερα στρώματα θερμαίνονται από τη συσκευή, διεγείρονται, ώστε να παράγουν περισσότερο κολλαγόνο στο χόριο, προσφέροντας στο δέρμα μια πιο λεία και πιο ελαστική υφή. Έτσι, η θεραπεία με κλασματικό λέιζερ είναι μια αποτελεσματική μέθοδος για την αποκατάσταση της νεανικής εμφάνισης στο δέρμα.

Τι πρέπει να προσέχω μετά από την εφαρμογή του αναίμακτου lifting ματιών ;

Η εφαρμογή της μεθόδου δεν εμποδίζει την άμεση επιστροφή στις συνηθισμένες δραστηριότητες. Μετά τη θεραπεία του αναίμακτου lifting ματιών,  είναι φυσιολογικό να παρουσιαστεί ερυθρότητα την πρώτη ημέρα, η οποία υποχωρεί  σταδιακά μέσα στις επόμενες μέρες. Τις πρώτες 3-4 μέρες μετά την εφαρμογή, είναι πιθανό να εμφανιστεί ξηρότητα στο δέρμα.

Επιπλέον, μετά τη θεραπεία αναίμακτου lifting ματιών είναι απαραίτητη η αντιηλιακή προστασία, καθώς και η χρήση ενυδατικής κρέμας. Αυτό γιατί, η θεραπεία μπορεί να ξηράνει την επιδερμίδα. Κάθε συνεδρία  διαρκεί περίπου 10-15 λεπτά, ενώ δύναται να χρειαστούν περισσότερες επαναλήψεις (ανάλογα με την περίπτωση). Πάραυτα, είναι σημαντικό να αναφερθεί πως μετά την εφαρμογή του αναίμακτου lifting ματιών, μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στην εργασία και τις υπόλοιπες δραστηριότητές σας.

Η εμπειρία και η εξειδίκευση του Πλαστικού Χειρουργού διασφαλίζει και την επιτυχή έκβαση της εφαρμογής αναίμακτου lifting ματιών. Εάν επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε αναίμακτο lifting ματιών, διορθώνοντας τις μόνιμες ρυτίδες στην περιοχή των ματιών, επικοινωνήστε με τον έμπειρο Πλαστικό Χειρουργό, Απόστολο Γαϊτάνη. Ο Δρ. Γαϊτάνης είναι ειδικός στην εκτέλεση αναίμακτου lifting ματιών με την εφαρμογή κλασματικού λέιζερ.

Dr. A. Gaitanis

A

Ζητήστε να σας καλέσουμε για περισσότερες πληροφορίες.

15987
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ
Scroll to Top

Ο Απόστολος Γαϊτάνης μπορεί και συνδυάζει τις προσωπικές σας ανάγκες με ότι πιο σύγχρονο στην αισθητική πλαστική χειρουργική, για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

Ζητήστε να σας καλέσουμε