Καθαρισμός Προσώπου & Ενυδάτωση

Βελτιώστε την εμφάνιση και την ψυχολογία σας με έναν καθαρισμό προσώπου.

Καθαρισμός προσώπου

Η ανανέωση της επιδερμίδας του προσώπου μπορεί να ξεκινήσει με έναν βαθύ καθαρισμό! Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου είναι από τις πιο σημαντικές θεραπείες για το δέρμα, προσφέροντάς του βαθιά ενυδάτωση. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η πρώτη και η βασική φροντίδα, ώστε το δέρμα να είναι υγιές και λαμπερό.

Καθαρισμός Προσώπου & Ενυδάτωση

Βελτιώστε την εμφάνιση και την ψυχολογία σας με έναν καθαρισμό προσώπου.

Πώς συμβάλλει ο καθαρισμός στη φροντίδα του προσώπου μας;

Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου αποτελεί μια από τις βασικότερες θεραπείες που εξασφαλίζουν ένα λαμπερό δέρμα. Με τον καθαρισμό προσώπου ρυθμίζεται η λιπαρότητα, καθαρίζουν οι πόροι και απομακρύνονται τα μαύρα στίγματα, περιβαλλοντικοί ρύποι και υπολείμματα από μακιγιάζ. Έτσι, αφαιρείται το εγκλωβισμένο σμήγμα και τα νεκρά κύτταρα του προσώπου και μετά τη θεραπεία το δέρμα αποκτά λεία όψη.

Πόσο συχνά πρέπει να πραγματοποιείται ο καθαρισμός προσώπου;

Η συχνότητα που μπορεί να γίνει ο καθαρισμός προσώπου εξαρτάται από τον τύπο δέρματος και από τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε δέρματος. Σε λιπαρά δέρματα συνιστάται να γίνεται πιο συχνά (3-4 φορές τον χρόνο), ενώ στα κανονικά-ξηρά μπορεί να γίνεται 1-2 φορές τον χρόνο.

Πρόκειται για μια θεραπεία που ενδείκνυται για κάθε ηλικία. Ακόμα και για παιδιά στην εφηβεία ή στην προ εφηβεία, ώστε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά η λιπαρότητα και η ακμή. Η διάρκεια της θεραπείας κυμαίνεται από 1,5 έως και 2 ώρες.

Καθαρισμός Προσώπου & Στάδια

Βελτιώστε την εμφάνιση και την ψυχολογία σας με έναν καθαρισμό προσώπου.

Τα στάδια της θεραπείας του καθαρισμού προσώπου είναι τα εξής:

Ντεμακιγιάζ προσώπου: στο στάδιο αυτό καθαρίζουμε πολύ καλά το πρόσωπο με γαλάκτωμα και λοσιόν.

Peeling: αφαιρούμε τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, ώστε να γίνει πιο σωστή εξαγωγή σμήγματος. Επίσης, το peeling βοηθά στην καλύτερη διείσδυση τα προϊόντων που θα ακολουθήσουν.

Ατμός: μένει στο πρόσωπο περίπου 20 λεπτά, για να ανοίξουν οι πόροι και να μπορέσει να γίνει η εξαγωγή σμήγματος.

Εξαγωγή σμήγματος: αφαιρείται από το δέρμα το σμήγμα και σε περίπτωση που υπάρχουν κλειστοί φαγέσωρες ανοίγονται και αυτοί, ώστε να καθαρίσει σωστά το δέρμα από το σμήγμα.

Εφαρμογή υψίσυχνων: χρησιμοποιούνται για να απολυμάνουν και να προστατεύσουν το δέρμα. Επίσης, καταπραΰνουν την επιδερμίδα και επαναφέρουν το Ph του δέρματος στα φυσιολογικά επίπεδα.

Μάσκα προσώπου: εφαρμόζεται η κατάλληλη μάσκα ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου. Συνήθως οι μάσκες αυτές περιέχουν καθαριστικά, καταπραϋντικά και ενυδατικά στοιχεία.

Μάλαξη προσώπου: πραγματοποιείται μάλαξη στο πρόσωπο με κρέμα που περιέχει θρεπτικά και ενυδατικά στοιχεία. Με τη μάλαξη τα προϊόντα εισχωρούν πιο βαθιά στο δέρμα δίνοντας καλύτερα αποτελέσματα.

Ενυδατική κρέμα: ανάλογα με τον τύπο δέρματος επιλέγεται η κατάλληλη ενυδατική κρέμα.

Αντηλιακή/ θεραπευτική κρέμα

Οδηγίες για μετά τον καθαρισμό προσώπου

Μετά τον καθαρισμό καλό είναι να μην τοποθετήσουμε στο πρόσωπο προϊόντα μακιγιάζ και να μην ιδρώσουμε, διότι οι πόροι είναι ακόμα ανοιχτοί. Επίσης,  μετά τη θεραπεία θα πρέπει να αλλάξουμε την πετσέτα προσώπου και τη μαξιλαροθήκη που χρησιμοποιούμε.

Ο καθαρισμός προσώπου μπορεί να συνδυαστεί με θεραπείες ενυδάτωσης προσώπου με εξαιρετικά αποτελέσματα. Η ενυδάτωση μπορεί να είναι προϊοντική, με μηχάνημα ή ενέσιμη. Η ενυδάτωση καλό είναι να πραγματοποιείται κάθε μήνα, έτσι ώστε να διατηρείται η υγρασία στο δέρμα στο σωστό επίπεδο και το δέρμα να παραμένει υγιές και λαμπερό!

Σε ποιους ενδείκνυται ο βαθύς καθαρισμός προσώπου;

Σε βαθύ καθαρισμό προσώπου μπορούν να υποβληθούν όλοι όσοι επιθυμούν να έχουν ένα λαμπερό και ενυδατωμένο δέρμα. Πιο συγκεκριμένα, ο βαθύς καθαρισμός ενδείκνυται για  όλους τους τύπους δέρματος, όπως:

  • Λιπαρά δέρματα
  • Ξηρά δέρματα
  • Ακνεϊκά δέρματα (κυρίως με φαγεσωρική ακμή)
  • Δέρματα με λεπτές γραμμές κ.α.

HYDRA SHOT

Η ενυδάτωση του δέρματος αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά βήματα περιποίησης της επιδερμίδας. Ιδιαίτερα μετά το καλοκαίρι ή το χειμώνα η επιδερμίδα μας έχει μεγαλύτερη ανάγκη για ενυδάτωση και ενίσχυση της άμυνας της.

H Hydra Shot Therapy είναι η απόλυτη ενυδατική θεραπεία για την αποκατάσταση του θαμπού και αφυδατωμένου δέρματος. Μία έκρηξη ενυδάτωσης, η οποία συνδυάζει τη δύναμη των υπερήχων και τη φωτοδυναμική.

Προσφέρει βαθιά καθαριστική δράση, βελτιώνει την υφή του δέρματος, ενώ παράλληλα τονώνει τον κυτταρικό μεταβολισμό.

της.

ECOPEEL

Το Εcopeel είναι μια από τις πιο δημοφιλείς αισθητικές επεμβάσεις.

Μια τεχνική που προκαλεί ελάχιστο τραυματισμό και χρησιμοποιείται για αναζωογόνηση του δέρματος, τη βελτίωση της εμφάνισης των λεπτών γραμμών, των ρυτίδων και των ουλών.

Το ελκυστικό της δερμοαπόξεσης είναι η αποτελεσματικότητά της, η απλότητα, ο χαμηλός κίνδυνος των ασθενών και η γρήγορη ανάρρωση.

Η δερμοαπόξεση είναι τεχνική αποκατάστασης της επιφάνειας του προσώπου που αφαιρούν μηχανικά το γερασμένο ή κατεστραμμένο δέρμα για να προάγουν την αναγέννηση του δέρματος.

Κλινικές και ιστολογικές αλλαγές που παρατηρήθηκαν σε μελέτες, υποδηλώνουν ότι οι αλλαγές στο χόριο που προκαλούνται από επιδερμικό τραυματισμό μπορεί να είναι υπεύθυνες για τα ευεργετικά αποτελέσματα της μικροδερμοαπόξεσης στη φωτογήρανση και τις ουλές.

Μετά τον καθαρισμό καλό είναι να μην τοποθετήσουμε στο πρόσωπο προϊόντα μακιγιάζ και να μην ιδρώσουμε διότι οι πόροι είναι ακόμα ανοιχτοί. Επίσης πρέπει να αλλάξουμε την πετσέτα προσώπου και την μαξιλαροθήκη που χρησιμοποιούμε.

Ο καθαρισμός προσώπου μπορεί να συνδυαστεί με ενυδάτωση προσώπου με εξαιρετικά αποτελέσματα. Η ενυδάτωση μπορεί να είναι προϊοντική, με μηχάνημα ή ενέσιμη. Η ενυδάτωση καλό είναι να πραγματοποιείται κάθε μήνα, έτσι ώστε να διατηρείται η υγρασία στο δέρμα στο σωστό επίπεδο και το δέρμα να παραμένει υγιές και λαμπερό!

Εάν το δέρμα σας είναι θαμπό και χρειάζεται βαθιά ενυδάτωση, ο Πλαστικός Χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης βρίσκεται στη διάθεσή σας. Επικοινωνήστε μαζί μας και κλείστε το ραντεβού σας για έναν βαθύ καθαρισμό προσώπου σε προνομιακές τιμές.

 

Dr. A. Gaitanis

A

Ζητήστε να σας καλέσουμε για περισσότερες πληροφορίες.

15987
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ
Scroll to Top

Ο Απόστολος Γαϊτάνης μπορεί και συνδυάζει τις προσωπικές σας ανάγκες με ότι πιο σύγχρονο στην αισθητική πλαστική χειρουργική, για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

Ζητήστε να σας καλέσουμε