Μη Επεμβατικό Lifting Συνδυασμός Θεραπειών

Δημιουργούμε ένα ειδικά προσαρμοσμένο πρόγραμμα θεραπειών για να καλύψει τις δικές σας ανάγκες!

Μη Επεμβατικό Lifting Συνδυασμός Θεραπειών

Τα συστατικά ενός μη χειρουργικού λίφτινγκ

Κάθε μη χειρουργικό facelift είναι ειδικά προσαρμοσμένο για να καλύψει τις μοναδικές ανάγκες κάθε ατόμου. Διατίθεται μια ποικιλία μη επεμβατικών τεχνικών, που καλύπτουν οτιδήποτε από λεπτές γραμμές, βαθιές πτυχές, χαλαρό δέρμα, λεπτά χείλη, βυθισμένα μάγουλα, μεγάλους πόρους, ουλές ακμής και απώλεια όγκου προσώπου. Τα συνήθη συστατικά ενός μη χειρουργικού facelift περιλαμβάνουν:

Ενέσιμη ενυδάτωση σε βάθος – Μεσοθεραπεία με υαλουρονικό

Για άμεση ενυδάτωση στο πρόσωπο, την πιο δραστική λύση την προσφέρει η εφαρμογή της μεσοθεραπείας και το υαλουρονικό οξύ. Η μεσοθεραπεία μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορα σημεία του προσώπου, στο λαιμό και στο ντεκολτέ.

Πώς γίνεται;

Η εφαρμογή γίνεται με σύριγγες που έχουν μία πολύ μικρή και λεπτή βελόνα, ώστε τα συστατικά να εισχωρούν καλύτερα μέσα στον λιπώδη ιστό και να έχουν άμεσα και ορατά αποτελέσματα. Αποτελεί μια εντελώς ανώδυνη μέθοδο και τα πολυβιταμινούχα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται είναι απόλυτα ασφαλή και τονώνουν το δέρμα. Η προσθήκη υαλουρονικού στο κοκτέιλ των θρεπτικών συστατικών, έχει ως αποτέλεσμα τη συγκράτηση νερού στο δέρμα, με αποτέλεσμα τη βαθιά ενυδάτωσή του.

Σβήσιμο ρυτίδων με βοτουλινική τοξίνη και υαλουρονικό

Η βοτουλινική τοξίνη και το υαλουρονικό σβήνουν τις ρυτίδες και προστατεύουν τις ήδη υπάρχουσες από το να γίνουν βαθύτερες.

Μη Επεμβατικό Lifting Συνδυασμός Θεραπειών

Δημιουργούμε ένα ειδικά προσαρμοσμένο πρόγραμμα θεραπειών για να καλύψει τις δικές σας ανάγκες!

Βοτουλινική τοξίνη

Η βοτουλινική τοξίνη δρα πάνω στο μυ, αναστέλλει τη μετάδοση του νευρικού ερεθίσματος και εμποδίζει τις συσπάσεις. Απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες ανεξαρτήτου ηλικίας, και καταπολεμά ρυτίδες έκφρασης, όταν πλέον η κούραση γύρω από την περιοχή των ματιών και του μετώπου είναι πλέον ορατή. Η θεραπεία με βοτουλινική τοξίνη είναι μια ακίνδυνη, μη επεμβατική εφαρμογή, αφού η ποσότητα του φαρμάκου που χρησιμοποιείται είναι αμελητέα και απόλυτα ελεγχόμενη. Η διαδικασία διαρκεί λίγα λεπτά και περιλαμβάνει λεπτές ενέσεις στην περιοχή του μεσόφρυου, του μετώπου ή των ματιών, οι οποίες ακινητοποιούν τους μυς που προκαλούν τις ρυτίδες. Κατόπιν, συνεχίζουμε κανονικά τις δραστηριότητές μας, αφού η θεραπεία δεν αφήνει ίχνη και δεν απαιτεί συγκεκριμένες προφυλάξεις μετά την εφαρμογή της. Τις επόμενες ημέρες παρατηρείται σταδιακή μείωση των ρυτίδων έκφρασης και τα αποτελέσματα διαρκούν για περίπου 6 με 8 μήνες.

Υαλουρονικό

Το υαλουρονικό οξύ είναι αρκετά διαδεδομένο στο πρόσωπο για να διορθώσουμε τις ρινοπαρειακές αύλακες, δηλ. τις βαθιές γραμμές οι οποίες ξεκινούν από την μύτη και πηγαίνουν προς το στόμα. Επίσης εφαρμόζεται για να τονιστούν τα ζυγωματικά στο πρόσωπο, που λόγω απώλειας βάρους ή λόγω της διαδικασίας της γήρανσης έχουν χάσει τον όγκο τους. Η επιστροφή στην εργασία και τις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση. Υπάρχει περίπτωση μετά την εφαρμογή να εμφανιστεί κάποια μικρή εκχύμωση ή μελανιά, που όμως σταδιακά υποχωρούν. Το αποτέλεσμα διαρκεί έως και ένα χρόνο.
Μετά από μια συνεδρία με βοτουλινική τοξίνη, καθώς το δέρμα και οι μύες είναι χαλαροί, οι γραμμές έκφρασης δεν θα επιδεινωθούν, πράγμα που σημαίνει ότι λιγότερο προϊόν μπορεί να προσφέρει παρόμοια αποτελέσματα στο μέλλον. Επιπλέον, το υαλουρονικό οξύ στα δερματικά πληρωτικά θα αυξήσει την παραγωγή κολλαγόνου, δημιουργώντας ένα στιβαρό στρώμα κάτω από το δέρμα. Οι ρυτίδες δεν είναι τόσο βαθιές, οπότε αργότερα, ίσως χρειαστούν λιγότερες ενέσεις πληρωτικών.

Ανόρθωση με νήματα PDO

Ένα νέας μορφής ενέσιμο lifting με νήματα PDO, βοηθά στην ανόρθωση του δέρματος και την βελτίωση του οβάλ του προσώπου με φυσικό και ασφαλή τρόπο. Πρόκειται για μια μορφή ενέσιμου lifting κατευθυνόμενης κολλαγονογένησης. Με την ένθεση των βιοαπορροφήσιμων νημάτων PDO (υποδερμικά) ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα την αναζωογόνηση του δέρματος. Ανάμεσα στα πολλά πλεονεκτήματα του lift κολλαγόνου είναι η σύντομη διάρκεια της εφαρμογής, δεν αφήνει τομές ή ουλές, δεν χρειάζεται νοσηλεία, το αποτέλεσμα είναι άμεσο και έχει διάρκεια. Επίσης το υλικό που χρησιμοποιείται είναι πλήρως απορροφήσιμο και απόλυτα ασφαλές. Τα νήματα PDO (πολυδιοξανόνη) είναι απορροφήσιμα και αποτελούνται από συνθετικό, βιοαπορροφήσιμο υλικό. Όταν αποδομούνται βοηθούν τον ιστό ν’ αυτοεπιδιορθωθεί, στηρίζοντάς τον ταυτόχρονα, ώστε ν’ ανορθωθεί και να σταθεροποιηθεί στο σωστό σημείο ενάντια στην βαρύτητα.
Τα σημεία που μπορεί να γίνει η εφαρμογή είναι το οβάλ του προσώπου, ο λαιμός, οι περιοχές πλαγίως του ματιού ή κάτω από το μάτι. Ενώ στο σώμα μπορεί να εφαρμοστεί στην κοιλιά (κάτω, άνω και πλάγια), στο στήθος, στην περιοχή του ντεκολτέ. Στα πόδια στους μηρούς (μπροστά εσωτερικά, πίσω εσωτερικά), στους γλουτούς, καθώς και στα μπράτσα.Οι ποσότητες και οι διαστάσεις των νημάτων που θα χρησιμοποιηθούν διαφοροποιούνται και εξατομικεύονται ανάλογα την περίπτωση. Μετά την εφαρμογή με τα νήματα PDO βλέπουμε ένα ποσοστό του τελικού αποτελέσματος, ενώ καθώς περνάει ο καιρός αυτό συνεχώς βελτιώνεται. Η διαδικασία μπορεί να πραγματοποιηθεί στο ιατρείο του πλαστικού χειρουργού και τα αποτελέσματα γίνονται εμφανή μέσα σε 2 εβδομάδες μετά την εφαρμογή. Απευθύνεται σε όσους εμφανίζουν ήπια έως μέτρια χαλάρωση. Αντενδείκνυται σε άτομα με διαταραχές στην πήξη αίματος.

ΑΥΤΟΛΟΓΗ ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Η αυτόλογη μεσοθεραπεία έχει πολλαπλή δράση ως προς την αναζωογόνηση των ιστών του προσώπου. Εφαρμόζεται για την πρόληψη και αντιμετώπιση της γήρανσης του δέρματος, τις ρυτίδες του προσώπου, τη σύσφιξη του χαλαρωμένου δέρματος, καθώς και την αντιμετώπιση άλλων αισθητικών προβλημάτων όπως ουλές, ραγάδες, αλωπεκία και τριχόπτωση.Με τη μέθοδο αυτή αξιοποιούμε το πλούσιο σε αιμοπετάλια πλάσμα, όπου με τις θεραπευτικές ιδιότητες του αίματός μας τονώνουμε την παραγωγή του κολλαγόνου και ενθαρρύνουμε την αναγέννηση των κυττάρων μας, για την ολική αναζωογόνηση του δέρματος. Bελτιώνουμε την ελαστικότητα του δέρματος καθώς διεγείρουμε την παραγωγή κολλαγόνου, μειώνουμε τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, δίνουμε λάμψη και νεότητα στην επιδερμίδα μας και βελτιώνουμε ακόμα και τις ραγάδες και άλλα παρόμοια αισθητικά προβλήματα.
Η συνεργασία σας με έναν πλαστικό χειρουργό σημαίνει ότι κάθε μη χειρουργικό facelift μπορεί να προσαρμοστεί ειδικά στις εξελισσόμενες ανάγκες του δέρματός σας. Τελικά, εάν οι μη επεμβατικές τεχνικές δεν μπορούν πλέον να επιτύχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα, μπορεί να εξεταστεί μια χειρουργική διαδικασία

Dr. A. Gaitanis

A

Ζητήστε να σας καλέσουμε για περισσότερες πληροφορίες.

15987
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ
Scroll to Top

Ο Απόστολος Γαϊτάνης μπορεί και συνδυάζει τις προσωπικές σας ανάγκες με ότι πιο σύγχρονο στην αισθητική πλαστική χειρουργική, για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

Ζητήστε να σας καλέσουμε