Καθαρισμός Προσώπου & Ενυδάτωση

Βελτιώστε την εμφάνιση και την ψυχολογία σας με έναν καθαρισμό προσώπου.
-50% για 3 θεραπείες προσώπου που περιλαμβάνουν:
1 Κρυοθεραπεία, 1 Ecopeel και 1 Ενυδάτωση ή οποιονδήποτε συνδυασμό αυτών, ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου σας.
Τελική τιμή πακέτου 110€

Βαθύς καθαρισμός προσώπου

Η ανανέωση της επιδερμίδας του προσώπου μπορεί να ξεκινήσει με έναν βαθύ καθαρισμό! Ο βαθύς καθαρισμός προσώπου είναι από τις πιο σημαντικές θεραπείες για το δέρμα. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι η πρώτη και η βασική φροντίδα ώστε το δέρμα να είναι υγιές και λαμπερό. Με τον καθαρισμό προσώπου ρυθμίζεται η λιπαρότητα, καθαρίζουν οι πόροι, απομακρύνονται τα μαύρα στίγματα, περιβαλλοντικοί ρύποι και υπολείμματα από μακιγιάζ.

Η συχνότητα που μπορεί να γίνει ο καθαρισμός προσώπου εξαρτάται από τον τύπο δέρματος και από τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε δέρματος. Σε λιπαρά δέρματα συνιστάται να γίνεται πιο συχνά (3-4 φορές τον χρόνο), ενώ στα κανονικά-ξηρά μπορεί να γίνεται 1-2 φορές τον χρόνο. Ενδείκνυται για κάθε ηλικία. Ακόμα και για παιδιά στην εφηβεία ή στην προ εφηβεία ώστε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά η λιπαρότητα και η ακμή. Η διάρκεια της θεραπείας κυμαίνεται από 1,5 έως και 2 ώρες.

Καθαρισμός Προσώπου & Ενυδάτωση

Βελτιώστε την εμφάνιση και την ψυχολογία σας με έναν καθαρισμό προσώπου.

Τα στάδια της θεραπείας του καθαρισμού προσώπου είναι τα εξής:

 1. Ντεμακιγιαζ προσώπου: στο στάδιο αυτό καθαρίζουμε πολύ καλά το πρόσωπο με γαλάκτωμα και λοσιόν.
 2. Peeling: αφαιρούμε τα νεκρά κύτταρα κύτταρα της επιδερμίδας, ώστε να γίνει πιο σωστή εξαγωγή σμήγματος καθώς και να διεισδύσουν καλύτερα τα προϊόντα που θα ακολουθήσουν.
 3. Ατμός: μένει στο πρόσωπο περίπου 20 λεπτά για να ανοίξουν οι πόροι και να μπορέσει να γίνει η εξαγωγή σμήγματος.
 4. Εξαγωγή σμήγματος: αφαιρείται από το δέρμα το σμήγμα και σε περίπτωση που υπάρχουν κλειστοί φαγέρωρες ανοίγονται και αυτοί ώστε να καθαρίσει σωστά το δέρμα από το σμήγμα.
 5. Εφαρμογή υψίσυχνων: χρησιμοποιούνται για να απολυμάνουν και να προστατεύσουν το δέρμα. Επίσης καταπραΰνουν την επιδερμίδα και επαναφέρουν το Ph.
 6. Μάσκα προσώπου: εφαρμόζεται η κατάλληλη μάσκα ανάλογα με τις ανάγκες του προσώπου. Συνήθως οι μάσκες αυτές περιέχουν καθαριστικά, καταπραϋντικά και ενυδατικά στοιχεία.
 7. Μάλαξη προσώπου: γίνετε μάλαξη στο πρόσωπο με κρέμα που περιέχει θρεπτικά και ενυδατικά στοιχεία. Με την μάλαξη τα προϊόντα εισχωρούν πιο βαθιά στο δέρμα δίνοντας καλύτερα αποτελέσματα
 8. Ενυδατική κρέμα: ανάλογα με τον τύπο δέρματος επιλέγεται η κατάλληλη ενυδατική κρέμα
 9. Αντηλιακή / θεραπευτική κρέμα

Μετά τον καθαρισμό καλό είναι να μην τοποθετήσουμε στο πρόσωπο προϊόντα μακιγιάζ και να μην ιδρώσουμε διότι οι πόροι είναι ακόμα ανοιχτοί. Επίσης πρέπει να αλλάξουμε την πετσέτα προσώπου και την μαξιλαροθήκη που χρησιμοποιούμε.

Ο καθαρισμός προσώπου μπορεί να συνδυαστεί με ενυδάτωση προσώπου με εξαιρετικά αποτελέσματα. Η ενυδάτωση μπορεί να είναι προϊοντική, με μηχάνημα ή ενέσιμη. Η ενυδάτωση καλό είναι να πραγματοποιείται κάθε μήνα, έτσι ώστε να διατηρείται η υγρασία στο δέρμα στο σωστό επίπεδο και το δέρμα να παραμένει υγιές και λαμπερό!

Ενυδάτωση Προσώπου

Η προϊοντική ενυδάτωση διαρκεί περίπου μία ώρα. Τα στάδια της θεραπείας είναι τα εξής:

 1. Ντεμακιγιαζ προσώπου: στο στάδιο αυτό καθαρίζουμε πολύ καλά το πρόσωπο με γαλάκτωμα και λοσιόν.
 2. Peeling: αφαιρούμε τα νεκρά κύτταρα κύτταρα της επιδερμίδας, ώστε να διεισδύσουν καλύτερα τα προϊόντα που θα ακολουθήσουν.
 3. Ενυδατική μάσκα: ανάλογα με τον τύπο και τις ανάγκες του δέρματος επιλέγεται η κατάλληλη μάσκα προσώπου.
 4. Μάλαξη προσώπου: γίνετε μάλαξη στο πρόσωπο με κρέμα που περιέχει ενυδατικά στοιχεία, βιταμίνες και υαλουρονικό. Με την μάλαξη τα προϊόντα εισχωρούν πιο βαθιά στο δέρμα δίνοντας καλύτερα αποτελέσματα
 5. Ενυδατική κρέμα: ανάλογα με τον τύπο δέρματος επιλέγεται η κατάλληλη ενυδατική κρέμα
 6. Αντηλιακή / θεραπευτική κρέμα

Ενυδάτωση προσώπου με μηχάνημα (κρυοθεραπεία)

Η κρυοθεραπεία διαρκεί περίπου μία ώρα. Τα στάδια της θεραπείας είναι τα εξής:

 1. Ντεμακιγιαζ προσώπου: στο στάδιο αυτό καθαρίζουμε πολύ καλά το πρόσωπο με γαλάκτωμα και λοσιόν.
 2. Peeling: αφαιρούμε τα νεκρά κύτταρα κύτταρα της επιδερμίδας, ώστε να διεισδύσουν καλύτερα τα προϊόντα που θα ακολουθήσουν.
 3. Μάλαξη προσώπου: γίνετε μάλαξη στο πρόσωπο με κρέμα που περιέχει ενυδατικά στοιχεία, βιταμίνες και υαλουρονικό. Με την μάλαξη τα προϊόντα εισχωρούν πιο βαθιά στο δέρμα δίνοντας καλύτερα αποτελέσματα
 4. Ορός με υαλουρονικό και εφαρμογή του μηχανήματος ώστε να εισχωρήσει ο ορός στα κατώτερα στρώματα της επιδερμίδας και να προσφέρει βαθιά ενυδάτωση.
 5. Ενυδατική μάσκα: ανάλογα με τον τύπο και τις ανάγκες του δέρματος επιλέγεται η κατάλληλη μάσκα προσώπου.
 6. Ενυδατική κρέμα: ανάλογα με τον τύπο δέρματος επιλέγεται η κατάλληλη ενυδατική κρέμα
 7. Αντηλιακή / θεραπευτική κρέμα
Η κρυοθεραπεία είναι μια ευχάριστη, γρήγορη και πολύ αποτελεσματική θεραπεία.

Εφαρμόζεται στην περιοχή του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και άμεση σύσφιξη στις περιοχές που εφαρμόζεται.

Βελτιώνει το οβάλ του προσώπου και σβήνει τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια. Με την κρυοθεραπεία διεγείρουμε τους ινοβλάστες του δέρματος να παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη, στοιχεία που όσο μεγαλώνουμε παράγονται σε μικρότερες ποσότητες.

Έτσι πετυχαίνουμε την φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, για αυτό το λόγο και η θεραπεία αυτή είναι τόσο δραστική. Επίσης όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια της θεραπείας περιέχουν υαλουρονικό.

Έτσι προσφέρουμε στο δέρμα υαλουρονικό μέσο των προϊόντων και ταυτόχρονα διεγείρουμε τα κύτταρα να παράγουν περισσότερο κολλαγόνο.

Γυρίστε το χρόνο πίσω λοιπόν και σβήστε ρυτίδες και σημάδια γήρανσης με τη βοήθεια της κρυοθεραπείας!

Dr. A. Gaitanis

A

Ζητήστε να σας καλέσουμε για περισσότερες πληροφορίες.

15987
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ
Scroll to Top

Ο Απόστολος Γαϊτάνης μπορεί και συνδυάζει τις προσωπικές σας ανάγκες με ότι πιο σύγχρονο στην αισθητική πλαστική χειρουργική, για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

Ζητήστε να σας καλέσουμε