Αποτρίχωση με Laser Alexandrite σε Άντρες

Βελτιώστε την εμφάνιση και την ψυχολογία σας με το να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη

Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα είναι ένα ζήτημα που απασχολεί εκτός από τις γυναίκες και τους άνδρες! Όλο και περισσότεροι άντρες αποφασίζουν να απαλλαγούν οριστικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα και έτσι επιλέγουν την μόνιμη λύση που τους προσφέρει το laser Alexandrite. Οι περιοχές που ενδιαφέρονται οι άντρες να αποτριχώσουν είναι κατά κύριο λόγο το στήθος, η κοιλιά, η πλάτη, ο αυχένας, οι ώμοι αλλά και το πρόσωπο.

Αποτρίχωση

Βελτιώστε την εμφάνιση και την ψυχολογία σας με το να απαλλαγείτε από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.

Εφαρμογή του Lazer Alexandrite

Η αποτρίχωση με Laser Alexandrite εφαρμόζεται στο πρόσωπο και στο σώμα, οπουδήποτε υπάρχει ανεπιθύμητη τριχοφυΐα. Στο πρόσωπο μπορεί να γίνει σε περιοχές όπως το άνω χείλος, το πηγούνι, τα ζυγωματικά, το μεσόφρυο, το μέτωπο, τις παρειές και το λαιμό. Στο σώμα εφαρμόζεται στα πόδια, στα χέρια, στις μασχάλες, στο μπικίνι, στην κοιλιά, στην πλάτη, στους γλουτούς και στις θηλές. Πριν ξεκινήσουν οι συνεδρίες laser λαμβάνεται ένα πλήρες ιστορικό από το γιατρό, το οποίο θα βοηθήσει ώστε να γνωρίζουμε όλες τις παραμέτρους που απαιτούνται για την σωστή εφαρμογή και για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το μηχάνημα διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα ψύξης και αυτό κάνει την θεραπεία ανώδυνη. Κατά την εφαρμογή έχετε μια ελαφριά αίσθηση τσιμπήματος στην περιοχή στην οποία εφαρμόζεται. Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της θεραπείας εξαρτάται από το σημείο εφαρμογής. Στο σώμα 6 φορές κατά μέσο όρο είναι αρκετές ώστε να απαλλαγείτε οριστικά από την τριχοφυΐα. Οι συνεδρίες γίνονται περίπου ανά 1 με 1,5 ή και 2 μήνες ανάλογα με το περιστατικό. Πριν ξεκινήσουν οι συνεδρίες laser Αλεξανδρίτη λαμβάνεται ένα πλήρες ιστορικό από το γιατρό, το οποίο θα βοηθήσει ώστε να γνωρίζουμε όλες τις παραμέτρους που απαιτούνται για την σωστή εφαρμογή και για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι άντρες παρουσιάζουν πολύ καλά αποτελέσματα από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες. Αυτό συμβαίνει επειδή οι άντρες συνήθως έχουν αρκετά σκληρή τρίχα.

Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της θεραπείας εξαρτάται από το σημείο εφαρμογής. Στο σώμα 6 με 8 φορές κατά μέσο όρο είναι αρκετές ώστε να απαλλαγείτε οριστικά από την τριχοφυΐα. Οι συνεδρίες γίνονται περίπου ανά 1 με 1,5 ή και 2 μήνες ανάλογα με το περιστατικό.

Επίσης πρέπει να γνωρίζουμε ότι πριν την συνεδρία laser απαγορεύεται η έκθεση στον ήλιο καθώς και μετά την εφαρμογή πρέπει οι περιοχές στις οποίες έγινε εφαρμογή να προστατεύονται από αντηλιακό! Αμέσως μετά την εφαρμογή καλό είναι ν’ αποφεύγεται η έντονη εφίδρωση ή οποιαδήποτε δραστηριότητα θα μπορούσε να ερεθίσει ή να τραυματίσει το δέρμα στην περιοχή που έχει υποβληθεί σε αποτρίχωση.  Στο ιατρείο μας θα σας δοθούν αναλυτικές πληροφορίες για το τι πρέπει να γνωρίζεται πριν αλλά και μετά την συνεδρία με Laser Alexandrite.

Ξεκινήστε σήμερα κιόλας την αποτρίχωση με laser Αλεξανδρίτη και απαλλαγείτε οριστικά, γρήγορα και ανώδυνα από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα!

Dr. A. Gaitanis

A

Ζητήστε να σας καλέσουμε για περισσότερες πληροφορίες.

15987
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ
Scroll to Top

Ο Απόστολος Γαϊτάνης μπορεί και συνδυάζει τις προσωπικές σας ανάγκες με ότι πιο σύγχρονο στην αισθητική πλαστική χειρουργική, για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

Ζητήστε να σας καλέσουμε