Γενικές Πληροφορίες

Είναι σημαντικό στις μέρες μας να νιώθουμε αλλά και να δείχνουμε καλά. Η εξωτερική εμφάνιση επηρεάζει τον τρόπο που μας βλέπουν οι άλλοι άνθρωποι, καθώς και τον τρόπο που αισθανόμαστε εμείς για τον εαυτό μας.

Σήμερα η αισθητική πλαστική χειρουργική είναι πιο δημοφιλής από ποτέ και η δημοτικότητά της αυξάνεται συνεχώς. Πρέπει να έχουμε κατά νου ότι η απόφαση να προχωρήσει κανείς σε μια επέμβαση πλαστικής χειρουργικής, χρειάζεται να γίνεται μετά από προσεκτική μελέτη και κατανόηση των πλεονεκτημάτων και των πιθανών επιπλοκών.

Είναι μια γενναία απόφαση, διότι επηρεάζει το σώμα σας και σας αξίζει να εμπιστευθείτε μια τέτοια επέμβαση στα χέρια ενός έμπειρου ειδικού Πλαστικού Χειρουργού.

Ο Δρ Απόστολος Γαϊτάνης είναι πλαστικός χειρουργός ειδικευμένος στον τομέα της Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής. Από την φημισμένη HarleyStreet του Λονδίνου, όπου ξεκίνησε την πορεία του στην πλαστική χειρουργική το 1998, μέχρι την Αθήνα όπου από το 2004 προσφέρει τις υπηρεσίες του, και στην Ελλάδα. Ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης συνεργάζεται με μεγάλες ιδιωτικές κλινικές και διατηρεί το ιατρείο του σ’ έναν φιλόξενο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στο Χίλτον.    

 

Κατά την πρώτη σας επίσκεψη ο Δρ Απόστολος Γαϊτάνης αφού ακούσει τις ανάγκες σας, βασισμένος στην πολυετή εμπειρία του, θα σας παρέχει τον καλύτερη δυνατή θεραπεία, προσαρμοσμένη στις ανάγκες σας για να επιτύχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας και θα σας δείξει φωτογραφίες πριν και μετά από αντίστοιχες επεμβάσεις με αυτή που σας ενδιαφέρει.

Γνωρίζοντας ότι η απόφαση για να προχωρήσετε σε μια αισθητική επέμβαση πλαστικής χειρουργικής, η οποία θ’ αλλάξει την εμφάνισή σας είναι ένα μεγάλο βήμα, ο Δρ Απόστολος Γαϊτάνης και η ομάδα του είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν και να σας υποστηρίξουν σε όλα τα στάδια της θεραπείας. Θα λάβετε λεπτομερείς προεγχειρητικές και μετεγχειρητικές οδηγίες και πλήρη μετέπειτα φροντίδα κατά τη διάρκεια της περιόδου ανάρρωσης.

Ο Δρ Γαϊτάνης είναι ένας πολύ έμπειρος χειρουργός για την αυξητική του στήθους, την ανόρθωση του στήθους, την μείωση του στήθους, τη λιποαναρρόφηση, το πρόσωπο, το λαιμό, τη μύτη, τα αυτιά, τα μάτια, καθώς και μη επεμβατικές θεραπείες όπως botox, υαλουρονικό οξύ, θεραπείες λέιζερ, μεσοθεραπεία κλπ.

Αν σκέφτεστε να προχωρήσετε σε μια επέμβαση πλαστικής χειρουργικής ή θεραπείας αισθητικής ιατρικής, είστε ευπρόσδεκτοι να επικοινωνήσετε μαζί μας για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε.

Ο Δρ Απόστολος Γαϊτάνης θα χαρεί να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις σας.

Dr. A. Gaitanis

A

Ζητήστε να σας καλέσουμε για περισσότερες πληροφορίες.

15987
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ
Scroll to Top

Ο Απόστολος Γαϊτάνης μπορεί και συνδυάζει τις προσωπικές σας ανάγκες με ότι πιο σύγχρονο στην αισθητική πλαστική χειρουργική, για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

Ζητήστε να σας καλέσουμε