Πως θα αποκτήσετε λεπτή μέση

Μοιραστείτε το...

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on tumblr
Share on digg
Share on stumbleupon
Share on whatsapp
Share on email
Ιατρείο Καλαμάτας Απόστολος Γαϊτάνης
Απόστολος Γαϊτάνης
Πλαστικός Χειρούργος

Μέχρι τώρα η λύση βρισκόταν στο Lipomassage (LPG), μία συσκευή που πραγματοποιεί μασάζ αρνητικής πίεσης, ενεργοποιώντας  τα λιποκύτταρα. Ωστόσο, η τεχνολογία αυτή εξελίσσεται και πλέον χρησιμοποιεί το μηχάνημα  LPG Integral. «Επιτυγχάνοντας κατά 50% μεγαλύτερη αναρρόφηση του δέρματος και πολλαπλασιάζοντας την αποτελεσματικότητα της θεραπείας» όπως αναφέρει ο πλαστικός χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης. «Με την βοήθεια των ειδικών κυλίνδρων οι οποίοι παγιδεύουν το δέρμα στο μεταξύ τους διάστημα, λειτουργούν με τέσσερις κινήσεις: αδυνάτισμα, σύσφιξη, γλυπτική και επαναδιανομή του λίπους. Τα ρόλερ αυτά του Lipomassage μαλάσσουν με τέτοιο τρόπο το δέρμα ώστε τα λιποκύτταρα διεγείρονται και καταστρέφονται».

«Το νέο Lipomassage Integral  μπορεί να εφαρμοστεί και συμπληρωματικά της λιποαναρρόφησης» σημειώνει ο κ. Γαϊτάνης. «Ο λιπώδης ιστός που παραμένει στο σώμα μετά την απομάκρυνση των λιποκυττάρων, με τη βοήθεια του λιπομασάζ μπορεί να επανέλθει σε μια φυσιολογική, υγιή κατάσταση. Το επιθυμητό αποτέλεσμα επιτυγχάνεται μέσω ενός συστήματος ρύθμισης της αναρρόφησης και μέσω της προσθήκης αισθητήρων. Για να ολοκληρωθούν τα αποτελέσματα χρειάζονται από 10 έως 15 επαναλήψεις περίπου, ανάλογα την περίπτωση. Η θεραπεία πραγματοποιείται σε όλο το σώμα, φορώντας η γυναίκα το ειδικό κορμάκι, εστιάζοντας στα σημεία που υπάρχει το πρόβλημα όπως είναι η κοιλιά και η περιοχή γύρω από τη μέση.

Οι εφαρμογές του νέου LPG Integral επιδρούν σημαντικά στην επανεκπαίδευση των  λιποκυττάρων και του ίδιου του οργανισμού για να λειτουργήσει και πάλι όπως παλιά, ανανεώνοντας τις επιβραδυμένες κυτταρικές διαδικασίες. Τα αποτελέσματα της θεραπείας αυτής είναι:

το επίμονο λίπος απομακρύνεται

το περίγραμμα του σώματος ανασχηματίζεται

το δέρμα συσφίγγεται και ανασηκώνεται

η κυτταρίτιδα λειαίνεται και γίνεται λιγότερο ορατή.

Ανάμεσα στα πολλά πλεονεκτήματα αυτής της μεθόδου είναι ότι τ’ αποτελέσματα είναι ορατά πολύ πιο γρήγορα, έχουν διάρκεια και είναι φυσικά.

Μοιραστείτε το...

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on reddit
Share on tumblr
Share on digg
Share on stumbleupon
Share on whatsapp
Share on email

Dr. A. Gaitanis

A

Ζητήστε να σας καλέσουμε για περισσότερες πληροφορίες.

15987
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ
Scroll to Top

Ο Απόστολος Γαϊτάνης μπορεί και συνδυάζει τις προσωπικές σας ανάγκες με ότι πιο σύγχρονο στην αισθητική πλαστική χειρουργική, για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

Ζητήστε να σας καλέσουμε