Dual Plane No Pain τεχνική

Μοιραστείτε το...

Ιατρείο Καλαμάτας Απόστολος Γαϊτάνης
Απόστολος Γαϊτάνης
Πλαστικός Χειρούργος

Η αυξητική στήθους συνεχίζει να αποτελεί την πιο συχνή αισθητική επέμβαση σε παγκόσμιο επίπεδο. Ένα σμιλεμένο με όγκο στήθος προσδίδει στη γυναίκα θηλυκότητα και αυτοπεποίθηση. Ενισχύει τη συνολική εμφάνιση του σώματος, ενώ παράλληλα ενδυναμώνει τη σεξουαλική εικόνα μιας γυναίκας. Η Dual plane no pain τεχνική, ήρθε για κάνει την αυξητική στήθους μια εύκολη διαδικασία.

 

Εξέλιξη της επιστήμης και η Dual plane no pain τεχνική

Η τεχνολογική εξέλιξη έχει φέρει θετικά αποτελέσματα και στον τομέα της αισθητικής χειρουργικής. Με την ανάπτυξη νέων τεχνικών αυξητικής στήθους να βρίσκεται στην πιο ακμαία της μορφή. Η επαναστατική ανακάλυψη της «Dual plane no pain» τεχνικής έχει μετατρέψει την αυξητική μαστού σε μια ανώδυνη και γρήγορη επέμβαση.

 

Με την Dual plane no pain τεχνική, ξέχνα τις τακτικές τους παρελθόντος

Οι περισσότερες γυναίκες ακόμη κι αν θέλουν να βελτιώσουν την εικόνα του στήθους και την ψυχολογία τους συγχρόνως, φοβούνται. Ο φόβος κυρίως έχει συνδεθεί με την εφαρμογή των παλαιότερων μεθόδων και τη μετεγχειρητική περίοδο που ακολουθούσε. Στις παλαιότερες τεχνικές, μετά από την επέμβαση οι ασθενείς βίωναν για 2- 3 εβδομάδες πόνο. Ήταν απαραίτητη η τοποθέτηση στενών και συμπιεστικών ρούχων, ενώ εισάγονταν σωλήνες στο στήθος. Όλα αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν.

Πώς θα σας φαινόταν η ιδέα της αυξητικής μαστού, ανώδυνα και χωρίς την ταλαιπωρία του παρελθόντος ;

Μπορεί να φαντάζει ουτοπικό, αλλά είναι αληθινό. Μέσω της τεχνικής «Dual plane no pain» το 85% των ασθενών βιώνει ελάχιστο ή ανύπαρκτο πόνο, ενώ επιστρέφει στις καθημερινές του δραστηριότητες μέσα σε 24 ώρες.

 

Dual plane no pain τεχνική

Η Dual plane no pain τεχνική αποτελεί μια μέθοδο που εστιάζει στη χωρίς αφή και χωρίς πόνο αυξητική στήθους. Η μέθοδος αυτή υλοποιείται μέσω μιας συσκευής σε σχήμα χωνιού. Έτσι, τα εμφυτεύματα τοποθετούνται χωρίς τη φυσική επαφή του γιατρού.

Είναι μια καινοτόμος μέθοδος που επικεντρώνεται στην:

  • Ελαχιστοποίηση εμφάνισης τραύματος στον ιστό κατά τη διάρκεια της επέμβασης
  • Εμφάνιση λιγότερης αιμορραγίας
  • Μείωση του μετεγχειρητικού πόνου
  • Ταχεία ανάρρωση
  • Μείωση επιπλοκών και ύπαρξης μολύνσεων

 

Πριν την επέμβαση

Ο πλαστικός χειρούργος πριν την επέμβαση πραγματοποιεί ένα προσεκτικό σχεδιασμό για τον τύπο και τον όγκο του εμφυτεύματος. Εκτελεί πέντε μετρήσεις στο στήθος της ενδιαφερόμενης και έπειτα δοκιμάζει τα εμφυτεύματα. Αυτή η διαδικασία είναι σημαντική ώστε η ασθενής να έχει μια εικόνα για το πως θα είναι το στήθος της μετά την επέμβαση.

 

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης

Η τεχνική Dual plane no pain πραγματοποιείται μέσα από τη δημιουργία θύλακα χωρίς τη χρήση των δακτύλων του ιατρού, σε αντίθεση με την παλιά μέθοδο στην οποία ο χειρούργος τοποθετούσε τα εμφυτεύματα με τα χέρια του. Στην πραγματικότητα, η απαλλαγή της χρήσης των δακτύλων σημαίνει μικρότερη τομή με την εξίσου μείωση της βακτηριακής μόλυνσης. Ωστόσο, αποφεύγοντας τυχόν μολύνσεις, ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες πυροδότησής του αισθήματος της κάψας.

Ακόμη, η χρήση της συσκευασίας σε σχήμα κώνου επιτρέπει τη μικρή έως ανύπαρκτη ώθηση του εμφυτεύματος με δύναμη. Η ελάχιστη ή ελλιπής δύναμη μειώνει τον κίνδυνο αποδυνάμωσης του εμφυτεύματος. Έτσι, το εμφύτευμα μπορεί να παραμείνει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στο σώμα της γυναίκας χωρίς επιπλοκές. Τέλος, λόγω της ευκολίας τοποθέτησης των εμφυτευμάτων η διαδικασία της επέμβασης γίνεται σύντομη και η ασθενής βρίσκεται για μικρότερο χρονικό διάστημα υπό γενική αναισθησία.

 

Μετά το χειρουργείο

Με τη Dual plane no pain η ταχεία ανάρρωση της ασθενούς είναι δεδομένη. Η δημιουργία μικρότερης τομής σε συνδυασμό με τη μείωση της ύπαρξης τραύματος στους ιστούς, οδηγεί στην άμεση επούλωση. Αμέσως μετά την επέμβαση η ασθενής είναι θέση να σηκώσει τα χέρια της. Μπορεί να κινείται ελεύθερα και να οδηγήσει μετά από 2-3 ημέρες. Συνεπώς, μπορεί να επιστρέψει σε όλες τις δραστηριότητες χωρίς κανένα πρόβλημα.

 

 

Η απόφαση για την πλαστική στήθους θα πρέπει να λαμβάνεται μόνον έπειτα από συζήτηση με έναν εξειδικευμένο Πλαστικό Χειρουργό. Ο Πλαστικός Χειρουργός Απόστολος Γαϊτάνης  έχοντας πολύχρονη εμπειρία στην πλαστική στήθους, βρίσκεται στη διάθεσή σας για να σας καθοδηγήσει εξατομικευμένα με υπευθυνότητα και σεβασμό. Μη

Η Dual plane no pain τεχνική αποτελεί μια μέθοδο που εστιάζει στη χωρίς αφή και χωρίς πόνο (non touch no pain) αυξητική στήθους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα εμφυτεύματα τοποθετούνται χωρίς τη φυσική επαφή του γιατρού.

Πριν από την επέμβαση ο πραγματοποιεί ένα προσεκτικό σχεδιασμό για τον τύπο και τον όγκο του εμφυτεύματος, ώστε η ασθενής να έχει μια εικόνα για το πως θα είναι το στήθος της μετά την επέμβαση.

Dual plane no pain πραγματοποιείται μέσα από τη δημιουργία θύλακα χωρίς τη χρήση των δακτύλων του ιατρού. Η απαλλαγή της χρήσης των δακτύλων σημαίνει μικρότερη τομή με την εξίσου μείωση της βακτηριακής μόλυνσης.

 

Αμέσως μετά το χειρουργείο η ταχεία ανάρρωση της ασθενούς είναι δεδομένη. Η ασθενής μπορεί να επιστρέψει σε όλες τις δραστηριότητες χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ακολουθήστε μας

Δείτε το κανάλι μας στο Youtube

Πρόσφατα Άρθρα

Dr. A. Gaitanis

A

Ζητήστε να σας καλέσουμε για περισσότερες πληροφορίες.

15987
ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ
Scroll to Top

Ο Απόστολος Γαϊτάνης μπορεί και συνδυάζει τις προσωπικές σας ανάγκες με ότι πιο σύγχρονο στην αισθητική πλαστική χειρουργική, για την επίτευξη του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος.

Ζητήστε να σας καλέσουμε